Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Δεδικασμένο με γκολ-φάντασμα στη Μπουντεσλίγκα!! (video)

Σάλος έχει προκληθεί από χθες στη Γερμανία με το γκολ-φάντασμα στο παιχνίδι Χοφενχάιμ-Λεβερκούζεν. Μη νομίζετε ότι συνέβη για πρώτη φορά στη Μπουντεσλίγκα! Δείτε και θα καταλάβετε…

Δεδικασμένο με γκολ-φάντασμα στη Μπουντεσλίγκα (video)
Συμβαίνει και στις καλύτερες… οικογένειες! Ή μάλλον στα καλύτερα πρωταθλήματα, όπως είναι το γερμανικό.

Το δεύτερο γκολ που πέτυχε η Λεβερκούζεν στο χθεσινό (18/10) παιχνίδι με τη Χοφενχάιμ δεν μπήκε ποτέ, αφού η μπάλα μετά την κεφαλιά του Στέφαν Κίσλινγκ κατέληξε άουτ, αλλά βρέθηκε στο βάθος της εστίας εξαιτίας μιας τρύπας που υπήρχε στα δίχτυα. Με αυτό τον τρόπο έγινε το 0-2 στο 70ο λεπτό και ουσιαστικά η Μπάγερ «κλείδωσε» τη νίκη.

Οι ιθύνοντες της Χοφενχάιμ είναι έξαλλοι με το συμβάν (με το δίκιο τους οι άνθρωποι), αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που συνέβη τέτοιο περιστατικό στη Μπουντεσλίγκα. Και πάνω σε αυτό θα «πατήσουν» προκειμένου να πετύχουν την επανάληψη του αγώνα.

Τη σεζόν 1993-94, η Μπάγερν είχε νικήσει 2-1 τη Νυρεμβέργη στο Μόναχο με γκολ-φάντασμα του Τόμας Χέλμερ. Οι διαμαρτυρίες των φιλοξενούμενων «έπιασαν τόπο», αφού ο αγώνας επαναλήφθηκε, με τους Βαυαρούς να κερδίζουν με σκορ 5-0.

Πάντως, βλέποντας και συγκρίνοντας κανείς τις αποφάσεις των δύο διαιτητών, την χθεσινή του Φέλιξ Μπριχ την… δικαιολογεί. Η προ 19ετίας απλά δεν υπάρχει… Τουλάχιστον τότε αποδόθηκε δικαιοσύνη. Τώρα;

Το γκολ-φάντασμα του Τόμας Χέλμερ


Και το γκολ-φάντασμα του Στέφαν Κίσλινγκ 



Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: