Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

«Σηματοδοτεί την ιστορία της ΑΕΚ»

Για την περίοδο που πρόεδρος της ΑΕΚ ήταν ο Λουκάς Μπάρλος μίλησε ο Μίμης Παπαϊωάννου.

«Σηματοδοτεί την ιστορία της ΑΕΚ»
Η παλιά μεγάλη δόξα του «Δικεφάλου» μίλησε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Μάκη Διόγο για τον Λουκά Μπάρλο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από 14 χρόνια.


«Μόλις ήρθε, μας ισοπέδωσε όλους. Μετά μπορεί να ζητούσε συγγνώμη για κάποιες… φωνές. Ήταν τυπικότατος σε όλα του ο Μπάρλος πάντως. Κάποτε παίζαμε με μια ομάδα και βάλαμε τρία γκολ γρήγορα, μέσα σε ένα τέταρτο και μετά παίζαμε πιο χαλαρά, αλλά αυτό δεν άρεσε στον κόσμο. Μπήκε τότε και μας έβρισε στα αποδυτήρια πολύ άσχημα παρά το σκορ. Μπήκε σαν σίφουνας!

Μίλησε ο Μπαρλος και είπε πως είναι Άρης αλλά επειδή είναι πρόσφυγας θα πολεμήσει για την ΑΕΚ. Σηματοδοτεί την ιστορία της ομάδας ο Μπάρλος γιατί τα πήραμε όλα εκείνη την εποχή. Στην αρχή δεν ξέραμε και ήμασταν κουμπωμένοι. Τα έκανε όλα με αγάπη και έδωσε πάντα το κάτι παραπάνω για την ομάδα.

Ήρθαν όλα μαζί. Είχαμε τον Μπάρλο, είχαμε μεγάλους παίκτες. Πήραμε και λεφτά εμείς τότε, αλλά η ΑΕΚ ήταν πρώτη. Πέρασα καλά και στην Αμερική όταν πήγα. Ευτυχώς δεν είχα και κάποιον σοβαρό τραυματισμό».

Δεν υπάρχουν σχόλια: