Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο Αλέφαντος βγάζει το καπέλο στον Μίτσελ!!

Σε μεγάλα κέφια ο Νίκος Αλέφαντος σχολιάζει τη νίκη του Ολυμπιακού και προτείνει στον Μίτσελ κίνηση-ματ ενόψει Μπενφίκα! Τι λέει για ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και το... φοβισμένο παιδί στην Τρίπολη! Ό,τι βλέπω εγώ το λέω, δεν θέλω να αδικώ κανένα. Αυτό το ματς που ήταν άθλιο από τον Ολυμπιακό στο α’ ημίχρονο και έχανε 1-0, το ανέτρεψε ο Μίτσελ με τις αλλαγές του από το ημίχρονο. Μου άρεσε που αντέδρασε γρήγορα, ήθελε να προλάβει, έτσι πρέπει να είναι ο προπονητής, να μην κοιμάται.
Ο Ολυμπιακός που κατέβηκε στο α’ ημίχρονο δεν έβλεπες ότι μπορεί να βάλει γκολ με τίποτα. Τον Παπάζογλου ως μπακ αριστερό τον έπαιζε ο Μπέλιτς, ο Αβραάμ ήταν χάλια το παιδί, άφτιαχτος ακόμα, βαρύς, μακάρι να μην έχει πρόβλημα με το πόδι του, μακάρι να συνέλθει.
Στα χαφ ο Εντιγκά ήταν τρίχες κατσαρές, και με τον Σάμαρη μαζί- δεν με νοιάζει τι λένε οι δημοσιογράφοι - ήταν δίδυμο μετριότατο. Παράλληλο ποδόσφαιρο, χωρίς κίνηση μπροστά. Ούτε ο Μήτρογλου, ο Βάις, ο Σαβιόλα μπορούσαν να απειλήσουν και να κάνουν κίνηση προς τα μέσα, ο δε Φουστέρ δεν είναι για τα άκρα, βρέθηκε και σε χάλια μέρα. Ο Πλατανιάς ήταν πολύ καλά στημένος, έκλεισε ωραία τους χώρους, έχωσε και 3 αμυντικά χαφ, έπαιξε όπως πρέπει.
Στο ημίχρονο αντέδρασε γρήγορα ο Μίτσελ, πέταξε έξω τον Εντιγκά και τον Φουστέρ και έβαλε Ντομίνγκες και Κάμπελ. Ήταν πολύ καλοί και οι δύο. Ο Ντομίνγκες φαίνεται να δούλεψε στο διάστημα που έτρωγε πάγκο και φάνηκε πιο ελαφρύς, πήρε το παιχνίδι πάνω του, το έστρωσε, ήταν σε όλα μέσα, μαζί με τον Κάμπελ άλλαξε την εικόνα. Είχα πει σε μία στήλη ότι καλό θα ήταν να δοκιμάσει μια ιδέα ο Μίτσελ, να φέρει τον Ντομίνγκες πίσω, δίπλα στο αμυντικό χαφ και να τον βάζει όπως έβαζε τον Ιμπαγάσα ο Βαλβέρδε που τον είχε γυρίσει δίπλα στον αμυντικό χαφ να κάνει παιχνίδι.
Σωστά στο 65’ έβγαλε και τον Αβραάμ ο Μίτσελ κι έβαλε τον Μανιάτη. Μετά από τις τρεις αλλαγές, έγειρε το γήπεδο εις βάρος του Πλατανιά και έγινε το σώσε, έπληξε τον Πλατανιά καταιγίδα. Ο Ολυμπιακός ένα εικοσάλεπτο τους πάτησε. Αυτά που λένε για διαιτησία ή άλλα πράγματα, είναι αστειότητες, ο Πλατανιάς το χτύπησε το ματς.
Στο γκολ του Βάις έφυγε ο Σλοβάκος από την περιοχή του Ολυμπιακού και έκανε μια κούρσα που θύμισε Ρονάλντο! Τέτοια θέλει αυτός, να βρίσκει χώρους να καλπάσει, άμα φύγει στο χώρο άντε πιάσ’ τον.
Είδα και Ρόμα- Νάπολη, εκπληκτική λέμε η Ρόμα φέτος, αυτός ο προπονητής που ήρθε από τη Λιλ κάνει σπουδαία δουλειά, είχε πάρει και πρωτάθλημα με τη Λιλ πριν 2 χρόνια, παίζει ένα 4-3-3 με αμυντική συμπεριφορά για σεμινάριο. Όλοι πίσω από τη μπάλα και φεύγουν πολύ καλά στην κόντρα. Πάει για το πρωτάθλημα η Ρόμα, την έχω δει σε αρκετά ματς. Έχει 8 στα 8, πάει να σπάσει τώρα και το ρεκόρ της Γιουβέντους που έχει 9 στις 9 νίκες.
Ο Τοροσίδης λέει ότι γίνεται πολύ καλή δουλειά στις προπονήσεις, τους κάνει ωραίες προπονήσεις και ότι είναι ικανός και στον τομέα της ψυχολογίας. Πετάει η Ρόμα, και έριξε και το μπάτζετ.
Αν ο Ολυμπιακός έχει αποτέλεσμα με την Μπενφίκα, μη διστάσει ο Μίτσελ να βάλει μέσα στον αγώνα και τρίτο σέντερ μπακ για να κλειδώσει το ματς. Δεν είναι μόνο οι ιταλικές ομάδες που πολλές παίζουν το 3-5-2, είναι και στην Αγγλία ο Ρότζερς στη Λίβερπουλ που το παίζει καλά και πάει περίφημα η Λίβερπουλ.
Είδα ΠΑΟΚ- Αστέρα Τρίπολης, τη χάλασαν την ομάδα τους στην Τρίπολη, χάλασαν τον καλό κορμό που είχαν πέρσι, έχασαν παίκτες, έδιωξαν και τον Τσιώλη, έβαλαν στον πάγκο ένα παιδί φοβισμένο, ένα βοηθό.
Βέβαια έχασε ευκαιρίες ο Αστέρας, ήταν καλός ο Χακόμπο, αλλά έχασε και ο ΠΑΟΚ ευκαιρίες, ήταν συνολικά καλύτερος ο ΠΑΟΚ. Αλλά όχι σπουδαία πράγματα πάλι. Τον Ατρόμητο είδα σε καταπληκτική κατάσταση, ο Ατρόμητος αξίζει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα και αν δεν προσέξει ο ΠΑΟΚ, μην εκπλαγείτε αν δείτε τον Ατρόμητο να χτυπάει και δεύτερη θέση.
Κάνουν σπουδαία δουλειά στο Περιστέρι ο Σπανός και ο Αγγελόπουλος, ξέρουν μπάλα εκεί. Και ο Παράσχος έχει βελτιώσει την ομάδα, δεν έχει σχέση ο Ατρόμητος με το αργό ποδόσφαιρο που έπαιζε με Μπάγεβιτς και Αναστόπουλο. Με Ναπολεόνι και Δημήτρη Παπαδόπουλο, με Ούμπιντες, αλλάζουν ωραία και γρήγορα τη μπάλα, με Φυτανίδη δεξί μπακ που δεν είναι αργός παρά το ύψος του και κλίνει προς τα μέσα σε ορισμένες φάσεις και γίνεται τρίτος σέντερ μπακ με Ταυλαρίδη- Λαζαρίδη, όταν ανεβαίνει ο Γιαννούλης, είναι καλή αυτή η ομάδα. Είδαμε πόσο δυσκόλεψε και τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Αύριο θα έχω πάλι στήλη για τα σημερινά παιχνίδια, καινούργια στήλη. Καθώς και την Πέμπτη το πρωί θα έχω νέα στήλη για το ματς του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: