Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Σαββίδης: «Ευχαριστώ που νιώσαμε σαν μια οικογένεια»

Ο Ιβάν Σαββίδης ευχαρίστησε τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ για την ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει στην Τούμπα στον αγώνα κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης και ζήτησε το ίδιο με τη Μακάμπι Χάιφα.

Σαββίδης: «Ευχαριστώ που νιώσαμε σαν μια οικογένεια»
Τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ ευχαρίστησε ο Ιβάν Σαββίδης για την εντυπωσιακή ατμόσφαιρα που είχαν δημιουργήσει στην Τούμπα και την κόσμια συμπεριφορά τους κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα Τρίπολης (2-0).

Ο μεγαλομέτοχος του «Δικέφαλου του βορρά» σχολίασε τον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην έκβαση του αγώνα η υποστήριξη του κόσμου και ζήτησε την ίδια συμπεριφορά και βοήθεια ενόψει της ευρωπαϊκής αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Μακάμπι Χάιφα (24/10) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής των ομίλων του Europa League.

«Θέλω να συγχαρώ όλους τους φιλάθλους για αυτή τη σημαντική νίκη. Για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το πόσο σημαντικό είναι να είμαστε όλοι μαζί, πόσο καθοριστική μπορεί να είναι η υποστήριξη προς την ομάδα.
Είναι κάτι που το διαπίστωσαν όλοι, δε χρειάζεται να σχολιάσω κάτι περισσότερο, ωστόσο σε αυτές τις στιγμές πρέπει να είμαστε όλοι μαζί. Ειλικρινά ελπίζω, ότι την ερχόμενη Πέμπτη στις 24 του μηνός θα μαζευτούμε ξανά όλοι μαζί για να δείξουμε στους φιλοξενούμενους πόσο δυνατά και εντός ορίων μπορούμε να στηρίξουμε την ομάδα μας. Από εμένα προσωπικά, αλλά και εκ μέρους της ομάδας, ένα μεγάλο “ευχαριστώ” προς όλους για το συναίσθημα που ζήσαμε, που νιώσαμε σαν μία οικογένεια
».

Δεν υπάρχουν σχόλια: