Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Φραγκιάς: «Πληρώσαμε το κακό δεύτερο δεκάλεπτο»

Στο κακό δεύτερο δεκάλεπτο απέδωσε την ήττα του Κολοσσού από τον ΑΓΟΡ ο Βασίλης Φραγκιάς.

Φραγκιάς: «Πληρώσαμε το κακό δεύτερο δεκάλεπτο»
Ο τεχνικός των Ροδιτών τόνισε πως δεν έχει παράπονα από τους παίκτες του, που προσπάθησαν να αλλάξουν την κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρεί πως κάποιοι παίκτες του βρέθηκαν σε κακή μέρα, ενώ χάθηκαν πολλά ριμπάουντ και δεν υπήρχε σωστός ρυθμός. Ζήτησε περισσότερη δουλειά στη συνέχεια, ώστε να μπορέσει να βγει το δύσκολο πρόγραμμα.

Αναλυτικά: «Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο για τη νίκη του. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά, προσπαθήσαμε στο δεύτερο ημίχρονο να αλλάξουμε την κατάσταση. Πληρώσαμε ένα πολύ κακό δεύτερο δεκάλεπτο. Ήταν ένα από τα παιχνίδια που είχαμε βάλει στόχο να νικήσουμε, αφού, ουσιαστικά, ‘σημαδεύουμε’ αγώνες ειδικά μέσα στη Ρόδο. Δυστυχώς ορισμένα παιδιά βρέθηκαν σε κακή ημέρα και το Ρέθυμνο, έτσι όπως εξελίχθηκε το παιχνίδι, πήρε μία δίκαιη νίκη.

Εμείς δεν καταφέραμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ και δεν μας ευνόησε ο ρυθμός. Όταν πλησιάσαμε στους τέσσερις πόντους, χάσαμε ορισμένες επιθέσεις και τα πάντα εκεί κρίνονται στις λεπτομέρειες. Δεχτήκαμε το τρίποντο από τον Αγγελόπουλο και μας έκοψε τα παιδιά. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ περισσότερο στη συνέχεια. Ήταν πολύ σημαντικό για μας να νικήσουμε αυτό το παιχνίδι.

Δεν μου αρέσει να μιλάω για τη διαιτησία και δεν θα το κάνω. Είναι πάγια τακτική μου. Σήμερα το βράδυ πάλι θα είμαστε με… ντεπόν».

Δεν υπάρχουν σχόλια: