Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Βεργέτης: «Συνεχίζουμε»

Απογοητευμένος από το γεγονός ότι τα γκολ της ήττας από τον ΠΑΟΚ ήρθαν από στημένες φάσεις, παρουσιάστηκε ο προπονητής του Αστέρα Τρίπολης, Στάικος Βεργέτης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Καθόλου ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο ήρθαν τα τέρματα του ΠΑΟΚ και παράλληλα και η ήττα στην Τούμπα, εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης. Ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, τόνισε πως θα μπορούσε η ομάδα του να είχε σκοράρει ενώ δεν θέλησε να αξιολογήσει ατομικά τους παίκτες του.

Αναλυτικά:


«Στο πρώτο ημίχρονο ελέγξαμε τον ρυθμό και προσπαθήσαμε να γίνουμε απειλητικοί. Δεχτήκαμε ένα γκολ από στημένο στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου και δυστυχώς έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο μέρος. Μετά βγήκαμε για λίγο από τα νερά μας. Η ομάδα μου όμως έδειξε χαρακτήρα, κυνήγησε το γκολ που θα την ξαναβάλει στο παιχνίδι μέχρι το τέλος. Πήραμε ρίσκο, αλλά δυστυχώς τις φάσεις που κάναμε δεν τις αξιοποιήσαμε, φυσιολογικά δώσαμε στον ΠΑΟΚ χώρους και δημιούργησε καταστάσεις. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Εύχομαι στον ΠΑΟΚ καλή επιτυχία στον ευρωπαϊκό του αγώνα.

Οταν παίζεις με τον ΠΑΟΚ στην έδρα του πρέπει να είσαι πιο σφιχτός, θεωρώ ότι και αν δεν υπήρχαν τα δύο στημένα και δεν γινόταν το 2-0 θα ήμασταν τολμηροί. Καλό είναι να μην κάνουμε ατομική κριτική, ευθύνες υπάρχουν στα γκολ, αλλά επιτρέψτε μου να μην τοποθετηθώ. Παραδοσιακά η δύναμη του ΠΑΟΚ είναι τα στημένα. Μου αρέσει πολύ ο ΠΑΟΚ, έχει υπεραριθμία στις πλευρές και θέλει να αξιοποιήσει τα επιθετικά του όπλα, δίνουν στους σέντερ φορ καταστάσεις αξιόλογες για γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: