Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Παράσχος: «Τυχερός που έχω τον Ούμπιντες»

Ικανοποιημένος από τη νίκη απέναντι στον Λεβαδειακό αλλά και την εμφάνισε του Χαβιέ Ούμπιντες εμφανίστηκε ο προπονητής του Ατρόμητου, Γιώργος Παράσχος

Παράσχος: «Τυχερός που έχω τον Ούμπιντες»
Απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη αλλά και σε γενικές γραμμές και από την εμφάνιση του Ατρόμητου στην επικράτηση απέναντι στον Λεβαδειακό εμφανίστηκε ο Γιώργος Παράσχος. Ο έμπειρος τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου, αναφέρθηκε με εγκωμιαστικά σχόλια στον Χαβιέ Ούμπιντες, ο οποίος έδωσε τις ασίστ στα δύο πρώτα γκολ της ομάδας του.

Αναλυτικά:

«Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά, έκαναν ένα καλό παιχνίδι, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο το σκορ θα μπορούσε να πάρει πολύ μεγαλύτερες διαστάσεις αν ήμασταν πιο προσεκτικοί. Από εκεί και πέρα, στο δεύτερο μέρος δεν μπορώ να πω ότι είχαμε ρυθμό πάρα πολύ καλό. Ευτυχώς δεν έγινε και το 2-1 με τον Μάντζιο και μπορέσαμε να σκοράρουμε στα τελευταία 15 λεπτά. Τέλος καλό, όλα καλά. Μπορούμε να συνεχίσουμε έτσι και όπου κι αν παίζει η ομάδα μπορεί να διεκδικεί τη νίκη.

Ο Ούμπιντες, είναι ένα παιδί που βγάζει ψυχή μέσα στο γήπεδο και αποτελεί αφορμή και για τα υπόλοιπα παιδιά. Είμαι τυχερός που τον έχω και που μπορώ να τον χρησιμοποιώ σε πολλές θέσεις.

Σίγουρα μας προβληματίζουν οι χαμένες ευκαιρίες. Ο Ναπολεόνι μπορεί να πετύχει πιο δύσκολα γκολ και αν του ξαναρθούν στο μέλλον οι ευκαιρίες, πιστεύω δε θα τις χάσει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: