Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Ο Ολυμπιακός αδικείται!!

Ο Χρήστος Σταθόπουλος γράφει για την εικόνα του Ολυμπιακού και τη δουλειά του Μίτσελ. Σαβιόλα, Βάις, Μήτρογλου σε... φόρμα, επιστροφή Παπαδόπουλου, ανεβασμένος Φουστέρ. Ποιος από όλους αυτούς, συν τους υπόλοιπους της αρχικής ενδεκάδας, έπαιξε μπάλα στα Περιβόλια;
Κανείς και υπεύθυνος γι' αυτό δεν είναι άλλος από τον Μίτσελ. Τον οποίο, για να τα λέμε όλα, επέλεξε να φέρει η διοίκηση στη θέση του αήττητου πέρυσι Ζαρντίμ. Το έχουμε πει και θα το ξαναπούμε. Αν ο Βαγγέλης Μαρινάκης θέλει να δει την επένδυσή του να αποδίδει, να του αποφέρει υπεραξία, να βγάλει τα λεφτά της βρε αδερφέ, πρέπει να προβεί σε κινήσεις-σοκ. Να αντικαταστήσει εδώ και τώρα τον τεχνικό στον οποίο έχει εμπιστευθεί το καλύτερο ποδοσφαιρικό δυναμικό της χώρας.
Ο Μίτσελ δείχνει να μη μπορεί να διαχειριστεί τους παικταράδες που έχει φέρει η διοίκηση. Αυτό που είδαμε στα Περιβόλια θύμιζε Ολυμπιακό, όσο ο Αμπάρκιολης θυμίζει Κολίνα. Διότι για το δεύτερο γκολ των «ερυθρολεύκων» υπάρχουν πολλές υποψίες ότι είναι οφσάιντ, ο Μανιάτης κάνει χέρι χωρίς λόγο και αιτία μέσα στην περιοχή και το χειρότερο, η ομάδα δεν έχει αρχή και τέλος κόντρα στον τελευταίο με 5 βαθμούς της Σούπερ Λίγκας, Πλατανιά, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο.
Ο Σαλίνο και ο Παπάζογλου στα πλάγια απλά συμπλήρωσαν ενδεκάδα, το κεντρικό δίδυμο είχε προβλήματα στην ταχύτητα και τις επιστροφές, τα αμυντικά χαφ χωρίς πίεση δεν μπορούσαν να δουλέψουν το «τρανζίσιον», ο Σαβιόλα δεν πήρε ποτέ τη μπάλα να τη σπρώξει μπροστά και να τη μοιράσει, ενώ τα δύο "φτερά", Φουστέρ και Βάις, λες και είχαν βαρυστομαχιάσει. Ο Μήτρογλου; Χαμένος, αποκομμένος και ξεχασμένος κάπου στις τριάρες του πρόσφατου παρελθόντος.
Τα πράγματα έγιναν λίγο καλύτερα στο δεύτερο μέρος με τον Κάμπελ να είναι θετικός, τον Τσόρι να μας δείχνει για ποιο λόγο αποκτήθηκε και τα χιλιόμετρα των «ερυθρολεύκων» να ανεβαίνουν, την ώρα που οι Κρητικοί πέταξαν λευκή πετσέτα.
Συμπέρασμα: Αν ο Μίτσελ πάει έτσι στη Λισαβόνα, με την εικόνα του πρώτου μέρους, είναι πολύ πιθανό να βρεθεί προ εκπλήξεων διότι οι Πορτογάλοι δεν γίνονται... καλά με ένα ημίχρονο, ούτε καν με 89. Επιπλέον, ο... Γολγοθάς που υποτίθεται ότι ξεκίνησε για τον πρωταθλητή -με τον τελευταίο της κατηγορίας υπενθυμίζω- δεν ήταν ιδιαίτερα ενθαρρυντικός. Οι αντίπαλοι που ακολουθούν (Μπενφίκα, ΟΦΗ, Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, Μπενφίκα, ΠΑΟΚ) δεν είναι για εμφανίσεις σαν τη σημερινή. Αν ο Μίτσελ δεν διορθώσει τον Ολυμπιακό, βλέπω τη διοίκηση να σβήνει τον ίδιο. Στο κάτω-κάτω είναι άδικο για τους νταμπλούχους να παρουσιάζουν αυτό το πρόσωπο, με τους ποδοσφαιριστές που διαθέτουν.
* Το γκολ της αγωνιστικής πέτυχε ο Βάις.
* Μερικοί μένετε στις τεσσάρες και τις εξάρες. Ok...
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: