Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μητρόπουλος:«Νέα αρχή για τον Πανιώνιο»

Μια νίκη που θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για τον Πανιώνιο πρέπει να έρθει στο ερχόμενο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, σύμφωνα με τον Παύλο Μητρόπουλο.

Μητρόπουλος:«Νέα αρχή για τον Πανιώνιο»
Ευκαιρία για να ξεχάσει τις τελευταίες ήττες και να επικεντρωθεί στο ερχόμενο ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν η διακοπή του πρωταθλήματος, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Παύλος Μητρόπουλος.

Ο ποδοσφαιριστής των «κυανέρυθρων» μίλησε για τις τελευταίες εμφανίσεις της ομάδας του, τονίζοντας πως ο στόχος είναι να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα απ' το ματς της Δευτέρας κόντρα στον ΠΑΣ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Παύλου Μητρόπουλου στο Novasports:
Για το πως δούλεψε η ομάδα κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος: «Σίγουρα αυτή η διακοπή μας έδωσε μια ηρεμία που την χρειαζόμασταν μετά τα τελευταία άσχημα αποτελέσματα. Εμείς οι ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ και η διοίκηση μετά από μια συνάντηση που είχαμε, είπαμε ότι πάνω απ' όλα είναι η ομάδα και ότι πρέπει να συνέλθουμε αγωνιστικά. Να πάρει η ομάδα τους βαθμούς που χρειάζεται τις επόμενες αγωνιστικές έτσι ώστε να διασφαλιστεί όσο πιο γρήγορα ο στόχος της παραμονής. Η διακοπή μας έκανε καλό. Προετοιμαστήκαμε καλά και την Δευτέρα θα είμαστε έτοιμοι 100%».

Για το αν έχει επηρεάσει τον Πανιώνιο η εντός έδρας ήττα από τον Άρη: «Είναι μία ήττα, που την θεωρώ ως το χειρότερο αποτέλεσμα που έχουμε έως τώρα. Μια ήττα που μπορεί να μας κοστίσει, αλλά και να μας ξυπνήσει. Θεωρώ πως είναι στον χαρακτήρα του κάθε ποδοσφαιριστή το πως θα την διαχειριστεί. Εγώ προσωπικά μετά από αυτή την ήττα στενοχωρήθηκα και σίγουρα θα δώσω παραπάνω από όσο θα έδινα αν υπήρχε μία νίκη».

Για το πως περιμένει τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Σίγουρα και ο ΠΑΣ προέρχεται από δύο σερί ήττες, είναι και αυτός υπό πίεση. Σίγουρα θα έχουν και αυτοί άγχος και νομίζω πως θα είναι ένα παιχνίδι που θα γίνουν αρκετά λάθη κάτω από το άγχος που θα έχουν και οι δύο ομάδες. Περιμένω ότι θα γίνει ένα κλειστό ματς».

Για το τι ξεχωρίζει από τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει κάποιους ποιοτικούς παίκτες από τη μέση και μπροστά και πρέπει να τους προσέξουμε ιδιαίτερα. Πρέπει επίσης να είμαστε πολύ καλοί στην αμυντική λειτουργία και από εκεί και έπειτα ότι ευκαιρία μας δοθεί στη κόντρα ή σε κοντρόλ παιχνίδι να την εκμεταλλευτούμε. Αν κάνουμε 3 ευκαιρίες, πρέπει να βάλουμε τουλάχιστον ένα γκολ».

Για το αν υπάρχει άγχος και πίεση στην ομάδα μετά τα άσχημα αποτελέσματα: «Σίγουρα όταν είσαι σε ομάδες όπως είναι η ΑΕΚ ή ο Πανιώνιος που είναι ιστορικότατες ομάδες, από πίσω τους υπάρχει ένας απαιτητικός κόσμος, μια απαιτητική διοίκηση είναι λογικό να εξασφαλίζεται η παραμονή όσο πιο γρήγορα. Όταν υπάρχουν άσχημα αποτελέσματα και ο κόσμος θα φωνάξει και η διοίκηση με το δίκιο της θα γκρινιάζει και ο ποδοσφαιριστής θα πρέπει να βγάλει τον εγωισμό του. Σε αυτές τις ομάδες θα πρέπει να υπάρχει μεγάλη υπομονή και φυσικά όλοι κρινόμαστε εκ του αποτελέσματος».

Για το αν βλέπει τον αγώνα με τον ΠΑΣ σαν ένα νέο ξεκίνημα: «Οπωσδήποτε. Αυτό λέγαμε και με τα πιο πολλά παιδιά μεταξύ μας. Την Δευτέρα είναι μια νέα αρχή. Όλοι να δώσουμε το 100% ώστε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα γιατί έρχεται ένα στρωμένο πρόγραμμα, αφού οι μεγάλες ομάδες έφυγαν από το πρόγραμμα μας, να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας και εκτός έδρας να παίρνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: