Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Πιο δυνατοί εμείς»

Στην αποφασιστικότητα και την διάθεση που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Σούλης Μαρκόπουλος μετά την μεγάλη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη.

Μαρκόπουλος: «Πιο δυνατοί εμείς»
Εμφανώς χαρούμενος από την νίκη του ΠΑΟΚ επί του Άρη δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος. Ο τεχνικός του «Δικεφάλου» τόνισε πως η ομάδα του έδειξε περισσότερη αποφασιστικότητα για να πάρει το ροζ φύλλο αγώνα, επικρατώντας των «κίτρινων» σε αρκετές κατηγορίες της στατιστικής. Έβγαλε το... καπέλο στον κόσμο των ηττημένων.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου που κέρδισαν σε αυτή την έδρα, μία ομάδα που έπαιξε πολύ καλά. Ξέραμε ότι θα είχαν την διάθεση μετά τα πρώτα αποτελέσματα. Η ζυγαριά έγειρε για εμάς γιατί στο τέλος εφαρμόσαμε αυτά που θέλαμε. Ήμασταν δυνατοί και αποφασιστικοί, είχαμε 15-4 ασίστ και περισσότερα ριμπάουντ. Στους πιο πολλούς τομείς κερδίσαμε. Σε σχέση με το περασμένο ματς, τότε είχαμε εμείς το «πρέπει» να κερδίσουμε και τώρα εκείνοι. Αλήθεια είναι ότι κοντέψαμε να χάσουμε, αλλά βάλαμε και εμείς μεγάλα σουτ και τα καταφέραμε. Συγχαρητήρια στον κόσμο του Άρη που ήταν ενθουσιώδης. Ελπίζουμε να γεμίζουν τα γήπεδα πάντα και στα επόμενα ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: