Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Στοχ: «Το θέλαμε και το κάναμε»

Στη θέληση για νίκη που έβγαλε ο ΠΑΟΚ στο παιχνίδι απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης στάθηκε ο Μίροσλαβ Στοχ, μετά το τέλος του αγώνα.

Στοχ: «Το θέλαμε και το κάναμε»
Στην επιθυμία των παικτών του ΠΑΟΚ να φτάσουν στη νίκη στην αναμέτρηση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης αναφέρθηκε ο Μίροσλαβ Στοχ. Ο Σλοβάκος μεσοεπιθετικός του «δικέφαλου του Βορρά» αναφέρθηκε επίσης και στη δεινότητα που έχει η ομάδα του στο σκοράρισμα μέσω των στημένων φάσεων.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στη νίκη επί του Αστέρα: «Το πιο σημαντικό είναι ότι θέλαμε να κερδίσουμε και κερδίσαμε. Αρκετές στιγμές αποδώσαμε καλό ποδόσφαιρο. Το κακό ήταν σκοράραμε μόνο δύο γκολ. Επίσης, είναι πολύ σημαντικό που κρατήσαμε το μηδέν στην άμυνα».
Για τα γκολ από τις στημένες φάσεις και ο χρόνος που σημειώθηκαν: «Οι στημένες φάσεις είναι ένα κομμάτι του παιχνιδιού και πολύ σημαντικό μάλιστα. Είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα για εμάς. Φυσικά θα πρέπει να δούμε ότι δεν σκοράραμε σε κάποιες ευκαιρίες. Βέβαια, ήταν σημαντικό χρόνος τα λεπτά που πετύχαμε τα γκολ».

Για το αν ήταν το καλύτερο δώρο για τα γενέθλια του και ότι τα γιόρτασε στον ΠΑΟΚ: «Σίγουρα ήταν το καλύτερο δώρο. Σαφώς είμαι ένας παίκτης και χαίρομαι όταν κερδίζει η ομάδα, αλλά θα ήμουν ακόμα χαρούμενος αν πετύχαινα ένα γκολ κι εγώ, αλλά έδωσα μία ασίστ και είμαι ικανοποιημένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: