Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Μέσα ο «Λούτσο»

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση απέναντι στον Πανθρακικό συμπεριέλαβε ο Γιάννης Αναστασίου τον Λουτσιάνο Φιγκερόα. Εκτός για προληπτικούς λόγους ο Ρισβάνης.

Μέσα ο «Λούτσο»
Παρά το γεγονός ότι απουσίαζε από αρκετές προπονήσεις λόγω της παρουσίας του στην Αργεντινή, ο Λουτσιάνο Φιγκερόα συμπεριλήφθηκε από τον Γιάννη Αναστασίου στην αποστολή του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον Πανθρακικό.

Ο τεχνικός των «πράσινων» είχε τετ-α-τετ με τον Αργεντινό φορ, ο οποίος τον έπεισε να τον επιλέξει στους «εκλεκτούς» για το παιχνίδι απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής. Στον αντίποδα, ο Ρισβάνης προτιμήθηκε να μείνει εκτός για προληπτικούς κυρίως λόγους.

Αναλυτικά: Κοτσόλης, Καπίνο, Ταμπάκης, Σπυρόπουλος, Νάνο, Μαρινάκης, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Μέντες,Λαγός Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Καρέλης, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Όσον αφορά την προπόνηση του Σαββάτου, με την οποία ολοκληρώθηκε η προετοιμασία για το παιχνίδι, περιελάμβανε ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής «5-2» και στο φινάλε δίτερμα και ασκήσεις στα τελειώματα. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: