Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

«Παίξαμε έξυπνα και άμυνα»

Στο γεγονός πως οι παίκτες των Τρικάλων αντιμετώπισαν με έξυπνο τρόπο και με άμυνα αυτούς του Πανιωνίου στάθηκε ο Κώστας Φλεβαράκης, μετά την ήττα των νεοφώτιστων στην Α1 στη Νέα Σμύρνη.

«Παίξαμε έξυπνα και άμυνα»
Ο τεχνικός των Θεσσαλών τόνισε πως οι παίκτες του θέλουν να παλεύουν όλους τους αγώνες, όμως οι αντίπαλοι πήραν πολλά ριμπάουντ και έβαλαν πολλές βολές και τα ποσοστά από την απέναντι πλευρά δεν ήταν τα κατάλληλα, ενώ «αποθέωσε» τον κόσμο και ζήτησε γεμάτα γήπεδα όλη τη χρονιά και σε φίλαθλα πλαίσια.

Αναλυτικά: «Συγχαρητήρια και στις δύο ομάδες Δεν συμφωνώ με τον Ούρος Ντούβνιακ ότι ως νεοφώτιστοι δεν είχαμε άγχος, γιατί θέλουμε να παλεύουμε όλους τους αγώνες. Παίξαμε πολύ έξυπνα και πολύ καλή άμυνα. Στο 35’, η τεχνική ποινή στον Γιούιν άλλαξε τις ισορροπίες. Παρόλα αυτά, καταφέραμε να ξαναμπούμε στο παιχνίδι, αλλά για να νικήσεις, όταν ο αντίπαλος έχεις διπλάσια ριμπάουντ και βολές, πρέπει να έχεις εκπληκτικά ποσοστά. Οι διπλάσιες βολές δεν έχουν σχέση με τους διαιτητές, αλλά με εμάς που, μετά από κακές επιθέσεις, κάναμε φάουλ στην άμυνα.

Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για την πολύ καλή ατμόσφαιρα που επικράτησε στο γήπεδο. Θεωρώ ότι πρέπει να είναι στόχος στο πρωτάθλημα της φετινής σεζόν να έρχεται ο κόσμος στο γήπεδο και να υποστηρίζει την ομάδα του σε φίλαθλα πλαίσια. Παρότι ο αγώνας ήταν δύσκολος, με την έννοια ότι η ομάδα πίεσε τον Πανιώνιο, οι φίλοι του γηπεδούχων στήριξαν την ομάδα τους σε φίλαθλα πλαίσια».

Δεν υπάρχουν σχόλια: