Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Φαινόμενο Βίτορ!!

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για το σημερινό ματς του ΠΑΟΚ με τον Αστέρα, αποθεώνει τον Πορτογάλο αμυντικό και εξηγεί το γιατί... γελάει με τον διαιτητή Ιωαννίδη! Στην Τούμπα είδαμε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι σε δύο ομάδες φρέσκιες που είχαν πάντως διαφορά ποιότητας. Αν ο ΠΑΟΚ είχε τον Κλάους σε καλύτερη μέρα εκτελεστικά, το παιχνίδι θα είχε ξεφύγει από νωρίτερα, όμως ο 24χρονός έκανε ίσως το χειρότερό του παιχνίδι στον καλύτερό του τομέα.
Ό ΠΑΟΚ έχει ήρωά του φέτος τον Μιγκέλ Βίτορ. Μετράει πέντε γκολ στο πρωτάθλημα, είναι ο πιο σοβαρός και σταθερός αμυντικός του, έχει βάλει την ομάδα του σε τέσσερις αγώνες μπροστά στο σκορ και έχει κλείσει τα στόματα των άμπαλων που στη βιασύνη να ξεφωνίσουν τον ΓΧ μιλούσαν για την απόκτηση παικτών της Μπενφίκα Β.
Σήμερα ο ΠΑΟΚ δεν ήταν μόνο ο Βίτορ, αφού ξαναείδαμε τον κανονικό Λάζαρ, ενώ στο κακό του δεκάλεπτο, ο Χακόμπο κράτησε ανέπαφη την εστία του. Επιβεβαιώθηκε βέβαια πως αν ο Λάζαρ είναι καλά, ο Τζιόλης είναι εξαιρετικός.
Με φρέσκους τους τέσσερις των χαφ και τα δύο μπακ, ο ΠΑΟΚ ήταν εξαιρετικός και δεν είχε θέματα πλην της εκτέλεσης στη ροή του αγώνα.
Επειδή βέβαια έχει γίνει κουβέντα για τον τρόπο που –δεν – δουλεύει τακτική ο Στέφενς, θα πρέπει να γίνει κουβέντα για τον τρόπο που δουλεύει τα στημένα. Είναι εντυπωσιακό το ποσοστό καθαρών φάσεων που βγαίνουν από τις στημένες φάσεις του ΠΑΟΚ ανά παιχνίδι.
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον πάντα επικίνδυνο Αστέρα και πηγαίνει παραπέρα.
Απλά, γελάμε με τον Ιωαννίδη που έστειλε η ΚΕΔ στη Τούμπα. Απλά το ερώτημα που θέτω εγώ είναι το εξής απλό. Δεν φτάνει να σας παίζουν στα δικά σας παιχνίδια; Πρέπει να χαλάτε και τα δικά μας;
Αυτός που χρεώνεται στον σύνδεσμο Αργολίδας και είναι Πειραιώτης, ήρθε στη Τούμπα για να μας σπάσει τα νεύρα. Το κατάφερε, αλλά δεν πέτυχε τον ουσιαστικό σκοπό του.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: