Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Στην Αθήνα οι πρωταθλητές!

Επί ελληνικού εδάφους βρίσκεται από τις 22:00 το βράδυ της Δευτέρας (07/10) η αποστολή του Ολυμπιακού, που επέστρεψε από την Βραζιλία με το Διηπειρωτικό κύπελλο αποσκευές.

Στην Αθήνα οι πρωταθλητές
Οι «ερυθρόλευκοι» έφτασαν με πτήση από την Φρανκφούρτη και παρά την κούραση από το ταξίδι που είχε συνολική διάρκεια 15-16 ώρες, Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας έκαναν δηλώσεις και ήταν ευδιάθετοι επιδεικνύοντας το αστραφτερό τρόπαιο που κατέκτησαν. «Ήταν μια σημαντική εμπειρία, σε μία άλλη Ήπειρο, με διαφορετική κουλτούρα. Θα μας μείνει αξέχαστη. Είναι σημαντικό που συνδυάσαμε αυτό το ταξίδι με την κατάκτηση ενός Κυπέλλου που έλειπε από τον Ολυμπιακό.

Το πρώτο ματς ήταν πιο δύσκολο λόγω της αλλαγής ώρας. Στο δεύτερο, είχαμε περισσότερες πληροφορίες για τους αντιπάλους και είχαμε ευκολότερο έργο» τόνισε αρχικά ο προπονητής των «ερυθρόλευκων» και συνέχισε: «Μας έλλειπαν Λο, Παπαπέτρου και Μαυροειδής, όμως στον αθλητισμό μαθαίνεις να ζεις με τα προβλήματα. Χάρηκα πολύ με τους 200-300 φιλάθλους που μας υποστήριξαν. Οι Έλληνες του Εξωτερικού είναι πιο... Έλληνες από αυτούς που ζούνε στην Ελλάδα».

Από τη πλευρά του, ο Γιώργος Πρίντεζης, σχολίασε: «Δεν είχαμε δουλέψει πολύ με τους Σπανούλη και Μπέγκιτς που αγωνίστηκαν στο Ευρωμπάσκετ. Τα παιχνίδια δεν ήταν δύο φιλικά. Ήταν τελικοί Διηπειρωτικού, το οποίο ήταν ένας τίτλος που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Η Πινιέιρος είναι μία καλή ομάδα με αρχές. Είναι καλή στο ένας εναντίον ενός και ιδιαίτερα στους κοντούς. Αν βάλεις και το μεγάλο ταξίδι υπήρχαν δυσκολίες».

Τέλος, δηλώσεις για το ταξίδι έκανε και ο Κώστας Σλούκας: «Είμαστε χαρούμενοι. Τώρα ξεκινάει η μεγάλη χρονιά. Δεν ήταν εύκολη η κατάκτηση του Κυπέλλου. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε δύο νίκες και η βοήθεια του κόσμου ήταν εξίσου σημαντική». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: