Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ρέντναπ: «Ανίδεη η ομοσπονδία»

Ο Χάρι Ρέντναπ κατέκρινε την αγγλική ομοσπονδία τονίζοντας πως δεν έχουν τα προσόντα και τις γνώσεις να κάνουν τις κατάλληλες επιλογές για την εθνική ομάδα.

Ρέντναπ: «Ανίδεη η ομοσπονδία»
Για έλλειψη πείρας και γνώσεων κατηγόρησε ο Χάρι Ρέντναπ τους επικεφαλής της αγγλικής ομοσπονδίας υποστηρίζοντας πως είναι ανεπαρκείς για να παίρνουν αποφάσεις για την εθνική Αγγλίας.

Ο Άγγλος τεχνικός φερόταν φαβορί για να πάρει τη θέση του Φάμπιο Καπέλο μετά την παραίτησή του από τα «λιοντάρια», ωστόσο τελικά επελέγη ο Ρόι Χότζον.

«Δεν θα εμπιστευόμουν την FA για να μου πει ποιος είναι καλός προπονητής. Με τι προσόντα να ξέρουν; Σε ποιες ομάδες έχουν εργαστεί; Σε ποιον μιλούν που πραγματικά ξέρει το ποδόσφαιρο;», διερωτήθηκε ο Ρέντναπ, προπονητής στην ΚΠΡ.

«Δεν έχει να κάνει αυτό που λέω με το ότι έδωσαν τη δουλειά στον Χότζον. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι το αγγλικό ποδόσφαιρο διοικείται από ανθρώπους που είναι ανίδεοι. Και αυτοί επιλέγουν τον ομοσπονδιακό προπονητή. Όλοι έλεγαν πως ήμουν η κατάλληλη επιλογή. Είχα πάρει και σχετικά μηνύματα από παίκτες. Πίστευα πως η δουλειά θα ήταν δική μου. Αλλά τελικά επέλεξαν τον Χότζον, που ήταν περισσότερο του γούστου τους», δήλωσε ο Ρέντναπ. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: