Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ντεμπούτο Μαυροκεφαλίδη στο Ρέθυμνο!!

Με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη o οποίος ξεπέρασε τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε και θα είναι για πρώτη φορά στην δωδεκάδα ο Παναθηναϊκός στον αυριανό προημιτελικό του κυπέλλου με το Ρέθυμνο στην Κρήτη.

Ντεμπούτο Μαυροκεφαλίδη στο Ρέθυμνο!
Μία ευχάριστη έκπληξη περιελάμβανε για τον Αργύρη Πεδουλάκη η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Ρέθυμνο, ενόψει του αυριανού (08/10) αγώνα με τον ΑΓΟΡ σε νοκ άουτ ματς για τα προημιτελικά του κυπέλλου Ελλάδας. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης, ακολούθησε το πρόγραμμα της ομάδας χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, δείχνοντας ότι έχει ξεπεράσει σχεδόν στον απόλυτο βαθμό τη θλάση που τον ταλαιπωρούσε από τη συμμετοχή του με την Εθνική ομάδα στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.

Έτσι ο προπονητής των «πράσινων», αφού πήρε το “ok” από το ιατρικό τιμ της ομάδας, αποφάσισε να συμπεριλάβει στην δωδεκάδα του αυριανού αγώνα τον διεθνή φόργουορντ, που θα είναι για πρώτη φορά σε αποστολή, καθώς δεν συμμετείχε σε κανένα φιλικό προετοιμασίας. Το αν θα πάρει χρόνο συμμετοχής –το πιθανότερο είναι να γίνει για λίγο- θα κριθεί από την εξέλιξη του αγώνα, καθώς κανείς στους «πράσινους» δεν θέλει να ρισκάρει μία υποτροπή.

Το σίγουρο πάντως, είναι ότι ο Μαυροκεφαλίδης θα είναι κανονικά στην διάθεση του προπονητή για το προσεχές (14/10) ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αφού μέχρι τότε θα έχουν μεσολαβήσει αρκετές προπονήσεις και ο παίκτης θα έχει επανέλθει πλήρως.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: