Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Προ των πυλών ο Αναστασιάδης!!

Ο Άγγελος Αναστασιάδης, θα είναι όπως όλα δείχνουν, ο νέος προπονητής του Απόλλωνα Σμύρνης. Μέχρι το βράδυ της Τρίτης αναμένονται ανακοινώσεις.

Προ των πυλών ο Αναστασιάδης
Από την Δευτέρα, ο Αλέκος Βοσνιάδης αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης, αφού υπέβαλε την παραίτησή του. Όπως όλα δείχνουν, ο Άγγελος Αναστασιάδης θα είναι αυτός που θα αντικαταστήσει τον έμπειρο τεχνικό.

Τα ονόματα που έκαναν την εμφάνισή τους ήταν αρκετά, από την στιγμή που υπήρξε το «διαζύγιο» με τον Αλέκο Βοσνιάδη. Τα ονόματα των Νίκου Νιόπλια, Παύλου Δερμιτζάκη και Άγγελου Αναστασιάδη, ήταν τα πρώτα και αυτά που βρίσκονταν ψηλότερα.

Όπως όλα δείχνουν, όμως ο τελευταίος είναι αυτός που κερδίζει τη «μάχη» από τους άλλους δύο, ενώ δεν αποκλείεται μέχρι την Τρίτη το βράδυ να υπάρξουν και ανακοινώσεις που θα δώσουν επίσημο χαρακτήρα στη συνεργασία των δύο πλευρών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές, έχουν ραντεβού το βράδυ της Τρίτης, για να ρυθμιστούν και οι λεπτομέρειες, αφού η ταύτιση απόψεων είναι δεδομένη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: