Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μήτρογλου»

Ειδικά το τελευταίο διάστημα έχουν ακουστεί πολλά κολακευτικά λόγια για τον Κώστα Μήτρογλου. Είναι αλλιώς όμως να τα λέει ένας πρώην επιθετικός -και πάντα… Παναθηναϊκός- όπως ο Κριστόφ Βαζέχα.

«Ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο ο Μήτρογλου»
Μέλι για τον Κώστα Μήτρογλου έσταξε ένας… καθ’ ύλιν αρμόδιος για να τον σχολιάσει.

Μιλώντας στον «OTE TV», ο Κριστόφ Βαζέχα μίλησε με κολακευτικά λόγια για τις ικανότητες του επιθετικού του Ολυμπιακού.

Αφού χαρακτήρισε αδικία λοιπόν την αντιμετώπιση που είχε από τους προηγούμενους προπονητές του, δεν δίστασε να τον κατονομάσει ως «ό,τι καλύτερο διαθέτει το ελληνικό ποδόσφαιρο».


Αναλυτικά όσα είπε ο Βαζέχα

Για τις ικανότητες του Μήτρογλου: «Είναι ό,τι καλύτερο έχει αυτή την στιγμή το ελληνικό ποδόσφαιρο σε ό,τι έχει να κάνει με την θέση του επιθετικού. Σκοράρει με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους και αυτό είναι ένα πολύ μεγάλο πρόβλημα για να τον αντιμετωπίσουν οι αντίπαλοι αμυντικοί. Χρησιμοποιεί και τα δύο πόδια και είναι καλός και με το κεφάλι».

Για την μεταχείρισή του από τους προπονητές: «Ήταν αδικία για αυτόν τον ποδοσφαιριστή να μην τον έχουν στα σχέδιά τους οι προηγούμενοι προπονητές. Είναι πολύ ευχάριστο που τον εμπιστεύτηκε ο τωρινός του προπονητής και θα πρέπει να δώσω πάλι συγχαρητήρια στον Κώστα για το γεγονός πως δεν λύγισε από την αδικία που βίωσε. Δούλεψε πιο πολύ και έφτασε στο σημερινό επίπεδο».

Για τη σύγκριση του Μήτρογλου με τον ίδιο: «Ο Κώστας έχει το στοιχείο του εγωισμού και το ένστικτο να πετυχαίνει γκολ δεχόμενος την μπάλα. Θυμάμαι και όταν έπαιζα εγώ οι συμπαίκτες μου πολλές φορές μου έκαναν παράπονα γιατί δεν τους έδινα πάσα. Έτσι όμως είναι η θέση το επιθετικού. Όταν είναι μέσα στην περιοχή έχει εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του και προσπαθεί να πετύχει το γκολ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: