Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Μια χαρά είναι εδώ ο Μήτρογλου»

Τους τόνους σε ό,τι αφορά το μέλλον του Κώστα Μήτρογλου επιχειρεί να ρίξει η διοίκηση του Ολυμπιακού. «Είναι μια χαρά εδώ. Θέλει να παίζει μπάλα και να βάζει γκολ», είναι η θέση της ΠΑΕ.

«Μια χαρά είναι εδώ ο Μήτρογλου»
Βρισκόμαστε μόλις στις αρχές Οκτωβρίου, όμως τα κατορθώματα του Κώστα Μήτρογλου έχουν αναγκάσει όλο τον κόσμο (οπαδούς, δημοσιογράφους και σκάουτερ) να ασχολείται μαζί του και να περιμένουν να δουν τι θα γίνει στο μέλλον.

Δηλαδή, αν θα συνεχίσει σε άλλον σύλλογο την καριέρα του, αν θα ανανεώσει με καλύτερους οικονομικά όρους στον Ολυμπιακό και γενικότερα υπάρχει μία συζήτηση που μπορεί να αποπροσανατολίσει τον διεθνή άσο.

Αυτό θέλουν να προλάβουν οι Πειραιώτες, οι οποίοι θέλουν τον 25χρονο φορ να παραμείνει προσγειωμένος και αφοσιωμένος στη δουλειά του, την οποία μέχρι τώρα κάνει εξαιρετικά.

Για αυτό στις… ενοχλητικές ερωτήσεις για το μέλλον του «πιστολέρο» η θέση της διοίκησης είναι ξεκάθαρη: «Αφήστε ήσυχο τον Μήτρογλου. Μην ασχολείστε με συμβόλαια, με ρήτρες και με μεταγραφές Οκτώβρη μήνα. Θα εκτεθείτε. Δεν μπορείτε να ξέρετε εσείς τι συμφωνίες έχει ο Ολυμπιακός με τον Κώστα».

Επίσης, οι διοικούντες τον «ερυθρόλευκο» σύλλογο υπογραμμίζουν: «Ο Κώστας είναι ευτυχισμένος στον Ολυμπιακό. Είναι χαρούμενος γιατί παίζει μπάλα και σκοράρει στον Ολυμπιακό. Αυτό θέλει το παιδί. Να παίζει μπάλα και να βάζει γκολ στον Ολυμπιακό. Δεν είναι σαν άλλους… Ούτε έχει κανένα νόημα να βγαίνουμε να λέμε ότι ο Μήτρογλυο θα πάει δεξιά ή αριστερά, στην Αγγλία, στη Ρωσία κ.ο.κ. Ο Μήτρογλου είναι μια χαρά εδώ και γιατί να μην συνεχίσω εδώ».

Το θέμα, όμως, είναι τι εννοούσαν με το «δεν είναι σαν τους άλλους». Πιθανώς αυτό αφορά τον Τζεμπούρ, ο οποίος το καλοκαίρι ψάχθηκε πολύ και είχε τρελές απαιτήσεις για να παραμείνει στον Πειραιά. Πάντως, εκ του αποτελέσματος κρίνεται εξαιρετική η κίνηση της διοίκησης να ανανεώσει πρόωρα το συμβόλαιο του Μήτρογλου μέχρι το 2016, την ώρα που ο διεθνής άσος δεν ήταν στα βασικά πλάνα του Ζαρντίμ και είχε αναπτυχθεί φήμη ότι θα δινόταν και πάλι δανεικός. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: