Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν»

Το «μυστικό» της φοβερής πορείας του Εργοτέλη μέχρι τώρα έδωσε ο Ντιέγκο Ρομάνο. Μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αργεντινός στάθηκε στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε παίκτες και προπονητή

«Είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν»
Στο εξαιρετικό κλίμα που υπάρχει στον Εργοτέλη απέδωσε την «τρελή» πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα ο Ντιέγκο Ρομάνο.

Συνομιλώντας με τον Βασίλη Σαμπράκο στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6, ο Αργεντινός τόνισε χαρακτηριστικά πως «είμαστε ένας για όλους και όλοι για έναν».

Αφού τόνισε, δε, ότι σημαντικό ρόλο στα καλά αποτελέσματα παίζουν η καλή προετοιμασία και η ποιότητα των μεταγραφών που έγιναν, εξέφρασε την πίστη ότι ο Εργοτέλης θα μαζέψει και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Ρομάνο

Για τον πανηγυρισμό «ψάρεμα» που έκανε το Σάββατο: «Είχαμε κανονίσει πριν από το παιχνίδι τον πανηγυρισμό με τον Διαμαντάκο, σε περίπτωση που σκοράρουμε. Είναι φυσικά για πλάκα και δείχνει πόσο καλό κλίμα έχουμε στην ομάδα. Για μένα είναι πολύ σημαντικό αυτό. Να είμαστε καλά όλοι μεταξύ μας και να δουλεύουμε σωστά. Για να καταφέρεις τους στόχους σου αυτό είναι απαραίτητο».

Για το ότι είχε κάνει κάτι παρόμοιο πέρυσι, πίνοντας από έναν καφέ που έπεσε απ’ την εξέδρα: «Πρώτα απ’ όλα προσπαθώ να παίξω μπάλα. Μετά, όμως, το ποδόσφαιρο πρέπει να δίνει και χαρά. Όλοι εμείς που παίζουμε μπάλα είμαστε πολύ τυχεροί και έτσι το αντιμετωπίζω εγώ. Είναι παιχνίδι, άλλοτε νικάς, άλλοτε χάνεις και πρέπει να το απολαμβάνεις».

Για την εξαιρετική πορεία του Εργοτέλη: «Αν μιλήσουμε ειλικρινά, είμαστε πολύ πιο ψηλά απ’ όσο περιμέναμε. Νομίζω ότι πρώτη φορά στην ιστορία του ο Εργοτέλης είναι τρίτος. Μεγάλο ρόλο σ’ αυτό παίζει η πολύ καλή προετοιμασία που κάναμε, αλλά και η ποιότητα παικτών και προπονητή.

Είναι όμως πολύ νωρίς ακόμα και πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά και να διατηρηθούμε ψηλά. Το πιο σημαντικό για μας είναι να μείνουμε στην κατηγορία. Αυτός είναι ο πρώτος στόχος και μετά θα παλεύουμε για ό,τι καλύτερο. Θα βλέπουμε παιχνίδι με παιχνίδι ξεχωριστά και θα δούμε πού θα φτάσουμε»
.

Για το «μυστικό» του Εργοτέλη: «Παλεύουμε και δουλεύουμε ένας για όλους και όλοι για ένα. Πιτσιρικάδες και μεγαλύτεροι παίκτες σέβονται ο ένας τον άλλο. Από ‘κει και πέρα, έγιναν και καλές μεταγραφές, όπως οι Μεχία και Καρντόσο, που έχουν βοηθήσει πολύ την ομάδα».

Για το αν ο Εργοτέλης θα μαζέψει περισσότερο κόσμο: «Όλοι περιμένουμε περισσότερο κόσμο στο γήπεδο. Ξέρουμε ότι σιγά-σιγά αυτό μπορεί να γίνει. Ακόμα και αυτοί οι λίγοι που έρχονται, όμως, φωνάζουν πολύ και αν συνεχίσει έτσι η ομάδα, θα έρθουν πολλοί παραπάνω».

Δεν υπάρχουν σχόλια: