Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Σάμαρης: «Πρόκριση είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ»

Σάμαρης: «Πρόκριση είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ»Την πεποίθηση ότι η Εθνική θα πάρει την πρόκριση στην τελική φάση του Μουντιάλ 2014 είτε απευθείας είτε μέσω μπαράζ εξέφρασε ο Ανδρέας Σάμαρης σε δηλώσεις του κατά την συγκέντρωση των παικτών της Εθνικής ομάδας και την πρώτη προπόνηση.

«Για να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα για απευθείας πρόκριση θέλουμε δύο νίκες και να στραβοπατήσει η Βοσνία. Εμείς θα κάνουμε το καθήκον μας», τόνισε –αρχικά- ο νεαρός μέσος ο οποίος συνέχισε:

«Έχουμε το μέταλλο να κερδίσουμε όποια ομάδα κι αν βρεθεί στο δρόμο μας. Έχουμε την εμπειρία από τέτοιους αγώνες όμως με Ουκρανία. Είμαστε αισιόδοξοι ότι ακόμη και στα μπαράζ θα τα καταφέρουμε», είπε.

Σχετικά με το παιχνίδι με την Σλοβακία ο διεθνής άσος επεσήμανε:

«Πρέπει να διατηρήσουμε την εικόνα που είχαμε στο παιχνίδι με την Λετονία και να προσέξουμε αρκετά τα τεχνικά στοιχεία των Σλοβάκων».

Τέλος ανέφερε για την υποδοχή που έτυχε από τους άλλους διεθνείς στην πρώτη του παρουσία στην προπόνηση της Εθνικής:

«Συνάντησα εξαιρετικό κλίμα. Άλλωστε οι συμπαίκτες μου στον ολυμπιακού και με άλλα παιδιά μου έχουν μιλήσει για αυτό…», επεσήμανε.

Ο Στέφανος Καπίνο χαρακτήρισε αρκετά δύσκολο το παιχνίδι με την Σλοβακία και συνέχισε:

«Παίζουμε όμως στην έδρα μας και είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση. Έχουμε το ρόστερ και την ποιότητα να νικήσουμε. Η Σλοβακία έχει πολύ καλούς παίκτες με εξαιρετικά χαρακτηριστικά. Αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε. Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας για να μας στηρίξει και να εξαντλήσουμε όλες τις πιθανότητες που έχουμε για απευθείας πρόκριση», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: