Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Kατσαβάκης: «Αυστηρό το πέναλτι»

Στο γρήγορο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στάθηκε μετά το τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Εθνικού Γαζώρου, Μάκης Κατσαβάκης που χαρακτήρισε αυστηρό το πέναλτι το οποίο κέρδισε ο Ηρακλής, για τον οποίο πάντως μίλησε με κολακευτικά λόγια.

«Είχα τονίσει όλη την εβδομάδα στις δηλώσεις μου ότι ερχόμαστε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που έχει πολλές δυνατότητες. Το παιχνίδι με την Καβάλα είναι μια άσχημη παρένθεση για τον Ηρακλή και αυτό προσπαθούσα να τονίσω στα παιδιά ότι ο Ηρακλής έχει καλούς παίκτες. Για μας ήταν ένα μούδιασμα το γρήγορο γκολ με ένα πέναλτι που από ό,τι πληροφορήθηκα ήταν αρκετά αυστηρό. Απείχαμε από την καλή μας απόδοση που είχαμε στο προηγούμενο παιχνίδι».

Για τον Λίμα που τον γνωρίζει από τη Δόξα Δράμας είπε: «Ο Ηρακλής βάζοντας στο κέντρο τον Λίμα, μια τεράστια προσωπικότητα, έδωσε πνοή, κράτησε την μπάλα και έβγαλε μια καλή πάσα στο δεύτερο γκολ. Εύχομαι στον Ηρακλή να βρεθεί στον φυσικό του χώρο, εύχομαι στον συνάδελφο καλή επιτυχία και δύναμη και υπομονή. Και στον κόσμο του Ηρακλή, να στηρίξει την ομάδα να στηρίξουν την ομάδα στις δύσκολες στιγμές, όπως αυτή της Καβάλας που δεν νομίζω να επαναληφθεί».

Τέλος, ρωτήθηκε τι θα σύστηνε στον Γκόγκιτς και συμπλήρωσε: «Αυτό λέγαμε στον διάδρομο. Υπομονή. Ο Ηρακλής είναι ένα μεγάλο σωματείο οι φίλαθλοι έχουν αναμνήσεις από μεγάλους παίκτες αλλά η μεταβατική περίοδος θέλει υπομονή από όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: