Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Λοντίγκιν: «Έκανα τη σωστή επιλογή»

Σίγουρος για την επιλογή του να αγωνιστεί στην εθνική Ρωσίας αντί στην Ελλάδα δήλωσε ο Γιούρι Λοντίγκιν, μιλώντας στους εκπροσώπους του ρωσικού Τύπου.

Λοντίγκιν: «Έκανα τη σωστή επιλογή»
Τη σωστή επιλογή έκανε ο Γιούρι Λοντίγκιν να αγωνιστεί στην εθνική Ρωσίας, αν και είχε τη δυνατότητα να παίξει και στην Ελλάδα, όπως δήλωσε ο 23χρονος τερματοφύλακας στους εκπροσώπους του ρωσικού Τύπου.

Ο νεαρός γκολκίπερ είχε επιλέξει τη ρωσική υπηκοότητα, αφού – όπως σας είχε ενημερώσει το sport-fm.gr – δεν είχε άλλη επιλογή για να μπορεί να παίξει στην Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης και αυτό είναι κάτι που εκμεταλλεύτηκε ο Φάμπιο Καπέλο, ο οποίος παρακολούθησε την πρόοδό του και τελικά τον κάλεσε στην «αρκούδα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Λοντίγκιν στην πρώτη του προπόνηση με τη Ρωσία

«Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στην εθνική ομάδα. Κάθε παίκτης θέλει να αγωνίζεται σε τέτοιο επίπεδο. Το περίμενα και δεν μπορώ να πω ότι με εξέπληξε. Την πρώτη μέρα ακολουθήσαμε χαλάρωμα, αλλά αντιμετωπίζουμε σοβαρά το παιχνίδι με το Λουξεμβούργο. Ο καθένας καταλαβαίνει ότι θέλουμε το απόλυτο στους επόμενους δύο αγώνες. Δεν τίθεται θέμα χαλάρωσης», ήταν η αρχική τοποθέτησή του.

Για το ενδεχόμενο να παίξει στην Εθνική Ελλάδας:

«Ίσως να είχα κάποιες αμφιβολίες, αλλά είναι ξεκάθαρο ότι έκανα τη σωστή επιλογή».

Για το αν ο Λουτσιάνο Σπαλέτι του είπε τίποτα για τον συμπατριώτη του, Φάμπιο Καπέλο:

«Όχι, αυτά δεν λέγονται (γέλια). Δεν ξέρω αν αυτοί οι δύο προπονητές έχουν ομοιότητες, όμως και οι δύο έχουν την ιταλική φιλοσοφία. Άλλωστε, μόλις γνώρισα τον κ. Καπέλο». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: