Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι»

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Άρη για τους "8" του Κυπέλλου με τον Σούλη Μαρκόπουλο να εξηγεί ότι οι παίκτες του δεν είναι πλήρως έτοιμοι, κάτι πάντως που τόνισε πως ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες.

Μαρκόπουλος: «Δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι»
ΠΑΟΚ και Άρης κοντράρονται την Τετάρτη (9/10) στο πρώτο τους επίσημο παιχνίδι της χρονιάς, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου. Ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» μίλησε για τον συγκεκριμένο παιχνίδι εξηγώντας ότι η ομάδα του δεν είναι ακόμα 100% έτοιμη, πράγμα λογικό καθώς είναι αρχή της σεζόν. Το ίδιο όμως τόνισε πως ισχύει και για τις υπόλοιπες ομάδες.

«Προσπαθήσαμε φέτος να κάνουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο. Υπάρχουν αρκετές διαφορές σε σχέση με πέρσι καθώς έχουν αλλάξει βασικοί παίκτες της ομάδας μας και σε θέσεις κλειδιά και αυτό μας έχει δημιουργήσει ένα μικρό πρόβλημα στην χημεία μας. Έχουμε κάνει μία πιο ελαφριά ομάδα, το δυνατό μας σημείο είναι η δύναμη στην άμυνα. Όπως και όλες οι ομάδες, δεν είμαστε απολύτως έτοιμοι, καθώς τα 3/5 της πεντάδας είναι καινούργια και προσπαθούμε σιγά-σιγά να γίνουμε ομάδα. Ξέρουμε ότι ο Άρης είναι μία ομάδα που έχει διατηρήσει σε μεγάλο βαθμό τον ίδιο κορμό και έχει ένα καλό σύνολο. Οι πληροφορίες μας λένε ότι παίζει καλά και δυνατά και ειδικά στην άμυνα. Είναι αρχή της περιόδου και κανείς δεν ξέρει τι διάρκεια θα έχουν οι δύο ομάδες στο γήπεδο. Η ομάδα μας μπορεί να παίξει, αλλά σίγουρα ακόμα δεν βρίσκεται στο επίπεδο που θέλουμε», είπε αρχικά ο έμπειρος κόουτς και συνέχισε:

«Δεν έχουμε ακόμη καθαρή εικόνα για τον Άρη. Είναι βελτιωμένος και κάποιοι παίκτες έχουν πάρει φέτος πρωταγωνιστικό ρόλο. Πήραν δύο καλούς παίκτες στα γκαρντ που παίζουν ουσιαστικό ρόλο, ενσωματώθηκαν νωρίς και παίζουν περισσότερο σε ομαδικό στυλ σε σχέση με την περσινή περίοδο».

Όσον αφορά στον χρόνο προσαρμογής των παικτών και ιδιαίτερα του Ντι Τζέι Κούπερ: «Όλοι οι παίκτες που έρχονται από κολέγια θέλουν χρόνο προσαρμογής, γιατί μπαίνουν σε μία εντελώς διαφορετική πραγματικότητα. Χρειάζεται υπομονή, κάποιος παίκτης μπορεί να είναι καλός, αλλά να μην έχει προσαρμοστεί με την ομάδα».

Ο Σούλης Μαρκόπουλος αναφέρθηκε και στους φετινούς στόχους της ομάδας: «Θα πρέπει να δούμε πως θα πάει η ομάδα στα πρώτα παιχνίδια για να δούμε και τους στόχους μας και που μπορούμε να πάμε. Θέλουμε να έχουμε μία ανταγωνιστική ομάδα, η οποία θα παλεύει σε κάθε παιχνίδι και φυσικά να έχουμε καλή πορεία σε όλες τις διοργανώσεις που θα συμμετέχει η ομάδα».

Για τη δε παρουσία του Λάζαρου Παπαδόπουλου στην προπόνηση της Δευτέρας: «Δεν κάναμε καμία συζήτηση για το παιχνίδι με τον Άρη. Ήρθε να μας δει, δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι, πότε θα μπορέσει να παίξει. Σίγουρα είναι ένα πρόβλημα για εμάς που δεν τον έχουμε στην ομάδα, παρότι προσπαθήσαμε να βρούμε έναν παίκτη να μας δώσει αυτά που μας έδινε πέρσι ο Λάζαρος, με την έννοια να έχουμε έναν παίκτη που θα μπορεί να παίξει στη ρακέτα, δεν τον βρήκαμε. Υπάρχει και πρόβλημα οικονομικό, οι παίκτες παίρνουν αλλού, όπως για παράδειγμα στην Ιαπωνία και στις Φιλιππίνες, πολλά περισσότερα από ότι προσφέρουμε τώρα στην Ελλάδα. Θα συνεχίσουμε πάντως την αναζήτησή μας».


Οδηγίες για το ντέρμπι

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση σχετικά με την είσοδο στο PAOK Sports Arena στην αναμέτρηση με τον Άρη για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου, στην οποία αναφέρονται τα εξής:

«Ενόψει του αγώνα Κυπέλλου ΠΑΟΚ – Άρης, που θα διεξαχθεί στο «Παλατάκι» την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 7μ.μ., από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ διευκρινίζονται τα εξής…

Όλοι οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν το παιχνίδι θα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο του συγκεκριμένου αγώνα, το οποίο κοστίζει 10€ για όλες τις θύρες και τα διαζώματα του γηπέδου, εκτός των VIP Lounge, VIP 1,2,3,4 και 5.

Τα εισιτήρια διαρκείας δεν ισχύουν για τους αγώνες Κυπέλλου, εκτός των VIP Lounge, VIP 1,2,3,4 και 5.
Σχετικά με την είσοδο των εκπροσώπων των ΜΜΕ, είναι απαραίτητη η δημοσιογραφική τους ταυτότητα (ΠΣΑΤ, ΕΣΗΕΜΘ, κάρτες ΕΣΑΚΕ 2012-13 και 2013-14).

Δεν θα επιτραπεί η είσοδος στο γήπεδο σε όσους δεν έχουν εισιτήριο ή δημοσιογραφική κάρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: