Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Λίνο: «Συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»

Λίνο: «Συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς»Η έλλειψη συγκέντρωσης σε όλη τη διάρκεια του αγώνα έχει κοστίσει βαθμούς και αποτελέσματα στον ΠΑΟΚ σύμφωνα με όσα είπε ο Λίνο στην NOVA.

«Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς γιατί μπορεί σε 10 λεπτά να χάσουμε για ότι παλεύαμε στα προηγούμενα 80», σχολίασε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λίνο στην NOVA.

-Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ένα ντέρμπι που και οι δύο ομάδες ήθελαν να κερδίσουν. Ο ΠΑΟΚ ήθελε πολύ τη νίκη προκειμένου να μην ξεφύγει ο Ολυμπιακός στη βαθμολογία και είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη νίκη», δήλωσε αρχικά ο Λίνο.

-Για το αν θεωρεί τον ΠΑΟΚ δεύτερο σπίτι του:
«Από όλες τις ομάδες που έχω παίξει στη Βραζιλία, στον ΠΑΟΚ έχω αγωνιστεί στα περισσότερα παιχνίδια και για αυτό το λόγο νιώθω τον ΠΑΟΚ σαν το σπίτι μου. Είναι η ομάδα που από τότε που ήρθα έδινα τα πάντα και θα συνεχίσω να δίνω».

-Για το αν θα μπορεί να προσφέρει για ακόμη ένα χρόνο στον ΠΑΟΚ παρά το γεγονός ότι έχει φτάσει 36 χρονών:
«Γιατί όχι; Αισθάνομαι καλά. Είναι μεγάλο κομπλιμέντο να με θεωρούν ως τον ποιοτικότερο αριστερό μπακ από τη στιγμή που στο πρωτάθλημα υπάρχουν τόσο καλοί παίκτες στην ίδια θέση. Θέλω να συνεχίσω να δουλεύω και να προσφέρω στον ΠΑΟΚ».

-Για το γεγονός ότι δεν έχει ποτέ νεύρα στο γήπεδο:
«Είναι ένα δικό μου χαρακτηριστικό και τίποτα παραπάνω. Δεν ξέρω αν είναι θετικό ή αρνητικό. Θεωρώ ότι έχω αρκετή πείρα για να μπορώ να έχω αυτή τη συμπεριφορά μέσα στο γήπεδο».

-Για το που θα ήθελε να φτάσει ψηλότερα (πρωτάθλημα, κύπελλο, Γιουρόπα Λιγκ) φέτος με τον ΠΑΟΚ:
«Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να συνεχίσει να δουλεύει και στο τέλος να κάνει ταμείο. Είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει και τους τρεις τίτλους στις διοργανώσεις που συμμετέχει. Είναι πολύ σημαντικό το πρωτάθλημα γιατί μέσω της κατάκτησης του πρωταθλήματος έρχεται και η έξοδος στην Ευρώπη. Το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε καταφέρει».

-Για το γεγονός ότι καμία ελληνική ομάδα δεν έχει κατακτήσει ευρωπαϊκό τίτλο:
«Είναι πάρα πολύ δύσκολο μια ελληνική ομάδα να κερδίσει έναν ευρωπαϊκό τίτλο. Στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις παίρνουν μέρος ομάδες που επενδύουν πολλά χρήματα από την Ιταλία, τη Γερμανία και την Αγγλία, οπότε είναι πολύ δύσκολο μια ελληνική ομάδα να κατακτήσει ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο».

-Για το αν θα επέστρεφε στη Βραζιλία για να κλείσει την καριέρα του:
«Στόχος μου είναι να δουλέψω όλη τη χρονιά προκειμένου όταν φτάσει το τέλος της να αποφασίσει ο ΠΑΟΚ αν θα μου ανανεώσει το συμβόλαιο. Πιστεύω ότι μπορώ να βοηθήσω για ακόμη δύο χρόνια. Προτεραιότητα μου είναι να παραμείνω στον ΠΑΟΚ».

-Για τη συμπεριφορά των ποδοσφαιριστών εκτός γηπέδου με αφορμή τις δηλώσεις του Αθανασιάδη και του Καπίνο:
«Είναι πάρα πολύ ωραίο. Μέσα στο γήπεδο ο καθένας δίνει τα πάντα για την ομάδα του. Ο Αθανασιάδης για τον ΠΑΟΚ και ο Καπίνο για τον Παναθηναϊκό. Από εκεί και πέρα, οι ποδοσφαιριστές είναι φίλοι εκτός γηπέδου».

-Για το τι πρέπει να βελτιώσει ο ΠΑΟΚ:
«Αυτό που έχει σημασία είναι η ομάδα να ξεκινάει και να τελειώνει καλά. Πολλές φορές παίζουμε καλά για 80 λεπτά, όμως μετά μας λείπει η συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε όλο το ματς γιατί μπορεί σε 10 λεπτά να χάσουμε για ότι παλεύαμε στα προηγούμενα 80».

Δεν υπάρχουν σχόλια: