Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ ο Στοχ»

Ποτέ δεν αμφισβήτησε την αξία και την κλάση του Μίρτοσαβ Στοχ ο Γιαν Κόζακ, μην καλώντας τον άσο του ΠΑΟΚ στα τελευταία ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

«Δεν αμφισβητήθηκε ποτέ ο Στοχ»
Ο ομοσπονδιακός τεχνικός των προσεχών αντιπάλων της Ελλάδας στον προκριματικό όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Βραζιλίας ξεκαθάρισε πως ποτέ δεν είχε πρόβλημα με τον πρώην παίκτη της Φενέρμπαχτσε και πως χαίρεται που διαθέτει ένα τόσο ποιοτικό παίκτη στο ρόστερ.

«Ποτέ μου δεν αμφισβήτησα την ποιότητα του Στοχ. Έστειλα τον βοηθό μου τον Τάρκοβιτς, να ταξιδέψει στην Ελλάδα για να συναντηθεί και να μιλήσει τόσο με τον παίκτη, όσο και με τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ.

Ο Στοχ θέλει να εκπροσωπήσει την εθνική και εγώ θέλω να έχω έναν ποιοτικό ποδοσφαιριστή στην ομάδα μου. Ο ίδιος δείχνει να έχει ωριμάσει και να έχει ξεπεράσει τα όσα έκανε όταν ήταν σε μικρότερη ηλικία, πιστεύω, όμως, πως μόνο ο χρόνος θα το δείξει αυτό».

Με πολύ καλά λόγια για τον Στοχ μίλησε και ο άμεσος συνεργάτης του Κόζακ. «Είχαμε μία συνάντηση σε πολύ καλό κλίμα και πνεύμα με τον Στοχ στη Θεσσαλονίκη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι για τη μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ και που πηγαίνει πολύ καλά.

Τους εξηγήσαμε τους λόγους που τον θέλουμε πίσω στην εθνική. Εκείνος εξέφρασε τις απόψεις του και ανοίγει για αυτόν ένα νέο κεφάλαιο στην εθνική. Ο ίδιος ήταν πολύ ευχαριστημένος για την επιστροφή του, ενώ μιλήσαμε και με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: