Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μιλάει με τους οργανωμένους!!

Το θέμα Κάτσε και η εικόνα που πρέπει να έχει η Τούμπα, ιδιαίτερα στους αγώνες του Europa League, θα είναι εκ των βασικών θεμάτων που θα συζητήσουν ο Ιβάν Σαββίδης με τους οργανωμένους οπαδούς.

Μιλάει με τους οργανωμένους
Το αίτημα των οργανωμένων οπαδών του ΠΑΟΚ να συναντηθούν μαζί του θα ικανοποιήσει ο Ιβάν Σαββίδης.

Είναι αρκετά πιθανό ο μεγαλομέτοχος της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να συναντηθεί με τον κόσμο μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Οι δύο πλευρές έχουν να συζητήσουν μία σειρά από θέματα, άλλα σημαντικά και άλλα λιγότερο, και όλα θα τεθούν επί τάπητος στο προσεχές ραντεβού.

Μπορεί η υπόθεση του Κάτσε να είναι στην επικαιρότητα εδώ και περίπου έναν μήνα, όμως αυτή βρίσκεται ψηλά στην ατζέντα της επικείμενης συνάντησης, ύστερα από την απόφαση της διοίκησης να τον επαναφέρει στις προπονήσεις του «Δικεφάλου του Βορρά».

Μην ξεχνάμε ότι η όποια απόφαση ανήκει καθαρά στον Σαββίδη, ο οποίος άκουσε αρκετές απόψεις και μετά έβγαλε το… πόρισμά του.

Επίσης, ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου θα ζητήσει – απαιτήσει από τους οπαδούς να έχουν κόσμια συμπεριφορά στους αγώνες της ομάδας, πόσω μάλλον σε εκείνα του Europa League, αφού η UEFA δεν αστειεύεται και δεν πρόκειται να αφήσει το όποιο παρατράγουδο υπάρξει στην Τούμπα.

Μην ξεχνάμε, άλλωστε, ότι στις 15 Οκτωβρίου θα εκδικαστεί από την Επιτροπή Εφέσεων της UEFA η προσφυγή του ΠΑΟΚ για την ποινή μίας αγωνιστικής που του επιβλήθηκε για παρουσία υπεράριθμων θεατών στον αγώνα με τη Σάλκε.

Από εκεί θα κριθεί αν ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Χάιφα με κόσμο ή η Τούμπα θα… ανοίξει και πάλι στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής των ομίλων του Europa League, κόντρα στην Άλκμααρ.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: