Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Δεν ξέρω τίποτα…»

Κανένας δεν έγινε σοφότερος ούτε την Τρίτη από τη συνέχεια των καταθέσεων για την υπόθεση των στημένων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων. «Δεν ξέρω τίποτα», είπε ο Β. Τεροβίτσας.

«Δεν ξέρω τίποτα…»
Άλλη μία μέρα χωρίς… ουσία κύλησε στην υπόθεση των στημένων αγώνων. Ο κύκλος των καταθέσεων των μαρτύρων στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων συνεχίστηκε την Τρίτη με τον πρώην πρόεδρο της ΚΕΔ, Βασίλη Τεροβίτσα, ο οποίος με τις απαντήσεις του δεν έκανε κανέναν σοφότερο.

Ο πρώην διαιτητής δέχτηκε πολλές ερωτήσεις, τόσο από την πρόεδρο του δικαστηρίου και όσο και από την εισαγγελέα της έδρας, ωστόσο η σχεδόν… μόνιμη απάντησή του ήταν «δεν γνωρίζω κάτι» ή «τότε δεν ήμουν πρόεδρος της ΚΕΔ». Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι οι απαντήσεις αυτές προκάλεσαν τον εκνευρισμό της έδρας.

Ο κ. Τεροβίτσας τόνισε πως «… δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Πιλάβιο για ορισμούς διαιτητών», ενώ ερωτηθείς αν έχει δεχτεί ενοχλήσεις, πιέσεις ή εκβιασμούς από τον βασικό κατηγορούμενο, Μάκη Ψωμιάδη, απάντησε: «Όχι, δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι τέτοιο».

Ο κύκλος των καταθέσεων ολοκληρώθηκε με κάποιους δημοσιογράφους που έχουν γνώση του στοιχήματος και είχαν κληθεί ως μάρτυρες, όπως και με τον αστυνομικό κ. Παντελίδη, από τον οποίο ουσιαστικά ξεκίνησε η έρευνα με αφορμή ένα ανώνυμο τηλεφώνημα που είχε δεχτεί για την δραστηριότητα παράνομων μπουκ.

Την Τετάρτη συνεχίζεται η εξέταση των μαρτύρων, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και ο δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης, για την έρευνα που είχε κάνει σε παλαιότερη τηλεοπτική του εκπομπή. Πέμπτη ή Παρασκευή θα καταθέσουν ως μάρτυρες οι διαιτητές που έχουν κληθεί. Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: