Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Γκάλο: «Δουλεύουμε σαν ομάδα»

Ικανοποιημένος από τη νίκη του Παναιτωλικού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο.

Γκάλο: «Δουλεύουμε σαν ομάδα»
Απόλυτα ευχαριστημένος από την εμφάνιση του Παναιτωλικού στην επικράτηση απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα με σκορ 2-0, εμφανίστηκε ο Ροντρίγκο Γκάλο. Ο αμυντικός της ομάδας του Αγρινίου και σκόρερ του πρώτου τέρματος, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως το βάρος πέφτει πλέον στον επόμενο αγώνα.

Αναλυτικά: «Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Θα προσπαθήσουμε στο επόμενο παιχνίδι να πάρουμε τη νίκη και να παίξουμε καλά. Ολόκληρη η ομάδα έδωσε αυτό που μπορούσε και έπρεπε και έτσι δουλεύουμε εμείς σαν ομάδα. Τελειώσαμε το πρώτο μέρος με ένα γκολ. Έπρεπε να είμαστε συγκεντρωμένοι και στο δεύτερο μέρος για να πάρουμε τη νίκη και αυτό και έγινε. Είμαι χαρούμενος που σκόραρα και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά».

Από τη μεριά του ο Χρήστος Κουτσοσπύρος δήλωσε: «Ξέραμε ότι ήταν ένα γειτονικό ντέρμπι. Καταθέσαμε δύναμη και πάθος στο παιχνίδι. Ήμασταν τυχεροί, καταφέραμε να σκοράρουμε και έτσι πήραμε τη νίκη. Τα χρονικά διαστήματα των γκολ ήταν πολύ καθοριστικά και από κει και πέρα ο ΠΑΣ δεν μπόρεσε να μας απειλήσει. Δουλεύουμε στο κομμάτι του σκοραρίσματος και σήμερα η ομάδα λειτούργησε πολύ καλά. Έτσι, βγήκαν οι φάσεις και τα γκολ θα έρθουν ότι κάνουμε αυτά που μας ζητάει ο προπονητής μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: