Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Φοβερές στιγμές με Μπεργκ - Φιγκερόα!! (BINTEO)

Δείτε το φοβερό στιγμιότυπο που ο Αργεντινός επιθετικός παρακαλάει τον Σουηδό στράικερ να εκτελέσει αυτός το πέναλτι και έπειτα προσπαθεί να τον παρηγορήσει επειδή αστόχησε! Το χρονόμετρο στην Τούμπα μόλις έχει συμπληρώσει το 80ο λεπτό. Ο Μπέργκ γυρίζει την μπάλα μέσα στην περιοχή, αυτή βρίσκει στο χέρι του Κίτσιου και ο διαιτητής Θάνος δίνει αμέσως το πέναλτι.
Δίπλα στον Μπεργκ είναι ο Φιγκερόα που πριν από λίγο έχει περάσει στο παιχνίδι. Ο Αργεντινός, που αντιλαμβάνεται ότι ο διαιτητής έχει δώσει πέναλτι, πάει κατευθείαν στον Μπέργκ. Του ζητάει να εκτελέσει το πέναλτι. Σχεδόν τον ...παρακαλάει, αφού βάζει το ένα χέρι στο στήθος!
Ωστόσο, ο Σουηδός είναι ανένδοτος. Παίρνει την μπάλα, εκτελεί αυτός το πέναλτι, στέλνει την μπάλα άουτ και στερεί από τον Παναθηναϊκό να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από την ήττα κόντρα στον ΠΑΟΚ.
Αν ο Μπεργκ είχε δώσει το πέναλτι στον Φιγκερόα, ίσως η εξέλιξη της φάσης να ήταν διαφορετική. Μπορεί και όχι. Αλλά σίγουρα ο Αργεντινός το πίστευε πολύ. Είχε την ψυχολογία και τη θέληση. Ενώ ο Σουηδός παρόλο το πρώτο γκολ, είχε φάει την ...κρυάδα νωρίτερα από το χαμένο τετ α τετ απέναντι στον Χακόμπο.
Ο Αργεντινός ήταν "φτιαγμένος" από το νικητήριο γκολ στο προηγούμενο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης και ήθελε πάλι να γίνει ήρωας. Ο συμπαίκτης του, όμως, δεν τον άφησε. Ή, καλύτερα, δεν του έδωσε την ευκαιρία. Ο Μπεργκ λειτούργησε κάπως εγωιστικά και εξελίχθηκε σε μοιραίο παίκτη για τον Παναθηναϊκό. Εκ του αποτελέσματος, βεβαίως. Γιατί αν το έβαζε ο Σουηδός, θα ήταν ο πρώτος μάγκας. Με δύο γκολ μέσα στην καυτή Τούμπα θα είχε κερδίσει μόνος του τον ΠΑΟΚ. Αυτά έχει, ωστόσο, το ποδόσφαιρο. Τη μία στιγμή είσαι ...Θεός και την άλλη ...παλτό.
Πάντως, είναι φοβερή η αντίδραση του Φιγκερόα μετά το χαμένο πέναλτι του Μπεργκ. Ο Αργεντινός τρέχει αμέσως να ενθαρρύνει τον συμπαίκτη του και να τον ανεβάσει ψυχολογικά. Μεγάλη κίνηση από έναν μεγάλο παίκτη. Respect...
Δείτε στο παρακάτω βίντεο τον Φιγκερόα να ζητάει από τον Μπεργκ να εκτελέσει το πέναλτι (5:28) και τον Φιγκερόα να προσπαθεί να παρηγορήσει τον συμπαίκτη του (6:00)...


ΠΑΟΚ - Βάζελος 2-1 (PAOK-PAO) 7η Αγ, 6 Οκτ 2013 από wwwfcpaokgr


Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: