Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Συμφώνησε το 68.5% των πιστωτών»

12883_main
Ο νομικός του Άρη Σπύρος Χριστοφορίδης φιλοξενήθηκε στον Arena FM 89,4 και μίλησε για την νέα διοίκηση της ΠΑΕ Άρης.
Αναλυτική τα όσα είπε:
«Να διευκρινίσουμε ότι δεν έχουμε διοίκηση ειρηνοδικείου αλλά έχουμε προσωρινή διαταγή από τότε που εξελέγη  ουσιαστικά από την κοινωνία μελών με λαϊκή επιταγή το σχήμα Ηλιάδη, το ειρηνοδικείο έδωσε προσωρινή διαταγή, ανεβλήθη μια φορά η εκδίκαση της υποθέσεως και δικάστηκε σήμερα, διατηρήθηκε η προσωρινή διαταγή και περιμένουμε τον διορισμό προσωρινής διοικήσεως πάνω-κάτω στον μήνα. Η διοίκηση μπορεί να λειτουργεί όπως τώρα, με το πρακτικό αναβολής που θα λάβουμε πιθανός αύριο με το οποίο προκύπτει ότι σήμερα μετά το πέρας της διαδικασίας αποφασίστηκε η διατήρηση, έστω με αυτές τις δυο αλλαγές, της προσωρινής διαταγής, οπότε η διοίκηση συνεχίζει να λειτουργεί».
 Για τις δυο αλλαγές στο συμβούλιο: «Η μια αλλαγη  του ερασιτέχνη ήταν αναμενόμενη και ανά πάσα στιγμή μπορεί να αλλάξει».
Για το άρθρο 99: «Είμαστε σε προετοιμασία, η αναμονή συνοδεύεται από την απαιτούμενη προετοιμασία. Ελπίζουμε να γίνουν κάποιες συμφωνίες ακόμα που θα αυξήσουν το ποσοστό μας μέχρι την ημέρα της δίκης, οι συμφωνίες που έγιναν και προϋποθέτουν δόσεις που έπρεπε να τηρηθούν μέχρι και σήμερα, τηρούνται. Το 68.5% των πιστωτών έχουν συμφωνήσει και χρειάζεται 60%. Είμαστε δηλαδή υπερκαλυμμένοι και όσο παραπάνω θα είναι κέρδος για μας».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: