Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Κατσιαούνης στο Metropolis για Λίμπρεχτς και Άρη!!

Ένας από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές του Άρη που έδωσε το παρών στη χθεσινοβραδινή συνάντηση με τον Τάις Λίμπρεχτς, ο Αλέκος Κατσιαούνης, φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» του Αθλητικού Metropolis προκειμένου να αναφερθεί στο… παρασκήνιο της συνάντησης, ενώ επί της ευκαιρίας, δεν παρέλειψε να τοποθετηθεί και για την κατάσταση που επικρατεί στους «κίτρινους».

Μιλώντας αρχικά για τη συνάντηση με τον Ολλανδό τεχνικό επεσήμανε: «Μας δόθηκε η ευκαιρία να γυρίσουμε σε πανέμορφες αναμνήσεις και να θυμηθούμε πολύ όμορφες στιγμές. Όταν είχε έρθει στην Ελλάδα και τον Άρη, οι περισσότεροι ήμασταν σε πολύ μικρή ηλικία. Πρόκειται για έναν εξαιρετικά χαρισματικό άνθρωπο που έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο στην καριέρα μου. Δυστυχώς τη συνάντηση δεν μπορέσαμε να την οργανώσουμε τόσο όσο θα θέλαμε, αλλά και μόνο που τον απολαύσαμε, ήταν πολύ καλό για μας. Δώσαμε πάντως μια υπόσχεση. Του χρόνου που θα ξαναβρεθεί στη Θεσσαλονίκη, θα προσπαθήσουμε να διοργανώσουμε ένα τουρνουά με τη συμμετοχή βετεράνων από Άρη, ΠΑΟΚ και Ηρακλή, τις ομάδες δηλαδή τις οποίες προπόνησε ο Λίμπρεχτς».

Στη συνέχεια, ο βετεράνος τερματοφύλακας, σχολίασε και την κατάσταση του Άρη, αναφέροντας χαρακτηριστικά: «Το διπλό στη Νέα Σμύρνη, ήταν μια τεράστια ανάσα, σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή. Βέβαια η αλήθεια είναι πως όταν προσπαθείς και παλεύεις, κάποια στιγμή, το ποδόσφαιρο θα σε επιβραβεύσει, όπως συνέβη και με τον Άρη. Ο Μιλίνκοβιτς, δείχνει ότι ψάχνεται και προβληματίζεται ιδιαίτερα, δίνει ευκαιρίες σε πολλούς ποδοσφαιριστές και έχω την εντύπωση ότι αποκτά χημεία για την ομάδα, πράγμα εξαιρετικά σημαντικό» ενώ κληθείς να μιλήσει περισσότερο για τον Σέρβο προπονητή, προσέθεσε: «Μαθαίνω πως έχει αριστεύσει στο ψυχολογικό κομμάτι, οι παίκτες αισθάνονται σιγουριά και έχουν εμπιστοσύνη στον προπονητή τους, πράγμα που ασφαλώς βγαίνει στο γήπεδο. Ο Μιλίνκοβιτς φαίνεται πολύ σοβαρός σε πολύ δύσκολες συνθήκες, βγήκε άλλωστε μπροστά σε δύσκολη εποχή και τόλμησε να αναλάβει την ομάδα. Ο Άρης ήταν σε πολύ κακή κατάσταση, αλλά σε σύντομο διάστημα, κατάφερε να ανατρέψει τα δεδομένα».

Τέλος, κληθείς να σχολιάσει τη διοικητική κατάσταση, υπογράμμισε: «Η ομάδα δείχνει οργανωμένη ως επί το πλείστον λόγω της υπαγωγής στο άρθρο 99. Αν ο Άρης καταφέρει και εξυγιανθεί, τότε ο Άρης θα βρει την απαραίτητη υγεία και σταδιακά, θα αποκτήσει ξανά την οντότητα που του αρμόζει».Πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: