Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Γκόγκιτς: «Πρέπει να είμαστε δυνατοί και στο μυαλό»

Στο νικηφόρο αποτέλεσμα υπέρ της ομάδας του στάθηκε περισσότερο ο Σίνισα Γκόγκιτς μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-0 επί του Εθνικού Γαζώρου.

«Μετά το άσχημο αποτέλεσμα με την Καβάλα, είχαμε πολύ άγχος. Φαινόταν και στο παιχνίδι αυτό. Παίξαμε με έναν καλό αντίπαλο. Μία ομάδα που έχει σχέδιο, έχει γρήγορους παίκτες μπροστά και ανά πάσα στιγμή μπορούσαν να κάνουν φάση. Βάλαμε γκολ πολύ νωρίς με το πέναλτι του Ντάριο, μετά όμως πιστεύω μπορούσαμε να είμαστε πολύ πιο ήρεμοι. Δεν το κάναμε. Δεν είχαμε στοιχεία στο παιχνίδι μας που ζητάω εγώ και δουλεύουμε αυτό το διάστημα.

Δεν κάναμε κατοχή πηγαίναμε σε μακρινές μπαλιές και βάζαμε τον Ντάριο να παλεύει με δυο και τρεις παίκτες. Είχαμε όμως και καλές στιγμές. Κρατήσαμε το μηδέν», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Είχαμε καλή αμυντική λειτουργία Διορθώσαμε πολλά από τα λάθη των προηγούμενων παιχνιδιών. Κρατάω και την σοβαρότητα. Το παιχνίδι αυτό τελείωσε. Αύριο ξεκινάμε και βλέπουμε μπροστά μας μόνο τον Πιερικό. Παίζουμε Σάββατο και έχουμε μπροστά μας μία μέρα λιγότερη προετοιμασίας. Πρέπει να είμαστε πιο δυνατοί και στο μυαλό. Ο Γάζωρος δεν κλείστηκε. Θα βρούμε ομάδες που θα είναι όλοι πίσω. Πρέπει να χουμε καθαρό μυαλό και ωριμότητα. Μιλήσαμε πολύ όλη την εβδομάδα. Το παιχνίδι της Καβάλας δεν θα γίνει ποτέ ξανά. Κάναμε τραγικά λάθη. Είμαι δίπλα στα παιδιά τους έχω εμπιστοσύνη. Θα βρούμε ρυθμό παιχνίδι με παιχνίδι και θα πάμε καλά».

Για τις αλλαγές στο αρχικό σχήμα, είπε: «Εχουμε αρκετούς νέους παίκτες. Τους έχω εμπιστοσύνη. Είναι καλό να έχουμε πολλές αλλαγές. Με τους πιο έμπειρους έχω απαιτήσεις παραπάνω. Αυτοί θα πρέπει να δώσουν παραπάνω και να δώσουν ώθηση και στα υπόλοιπα παιδιά».

Για την παρουσία του Γιάρολιμ: «Ο Γιάρολιμ δεν έχει κάνει προετοιμασία. Ψάχνω λύσεις γιατί ο Κυριάκος δεν ήταν αυτός που θέλαμε. Σίγουρα θέλω περισσότερα από τον Μάρεκ. Δεν είναι έτοιμος. Είναι πίσω σε φυσική κατάσταση. Όμως θα βρει ρυθμό μέσα από τα παιχνίδια».

Για το γεγονός ό,τι παίκτες όπως ο Ματσούκας και ο Τσιλιανίδης δίνουν παραπάνω στοιχεία στην ομάδα, όταν έρχονται από τον πάγκο: «Είναι παιδιά. Ο μεν Ματσούκας έχει παραπάνω παραστάσεις από τον Τσιλιανίδη, όμως είναι και αυτός μικρός σε ηλικία. Ο Λευτέρης πέρυσι δεν είχε παίξει πολύ πέρυσι. Εχει και αυτός έλλειψη ρυθμού. Σε ό,τι αφορά τον Κοσμά έχει άγχος. Φαίνεται και στην προπόνηση πολλές φορές. Πρέπει να ιδρώσει πολύ και εδώ θέλω να βοηθήσουν οι πιο μεγάλοι παίκτες σε ηλικία. Πάντως και οι δυο τους είναι πολύ καλοί παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά. Πιστεύω θα κάνουν σπουδαία καριέρα στο μέλλον. Θέλω να πω πάντως πως έχουμε καλούς παίκτες που είναι και εκτός δεκαοκτάδας. Αξίζουν όλοι και θα πάρουνε την ευκαιρία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια: