Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

«Σε καλό δρόμο Σαρικόπουλος και Χαντ»

aris
Ο Ιωσήφ Γαβριηλίδης χειρούργος-ορθοπεδικός που ανήκει στο ιατρικό τιμ του μπασκετικού Άρη, μίλησε στον Arena 89,4 και αναφέρθηκε στα τελευταία θέματα που αφορούν τους παίκτες των «κιτρινόμαυρων». Ακόμη αναφέρθηκε και στους Σαρικόπουλο και Χαντ που απουσιάζουν εδώ και καιρό όντας τραυματίες.
Στην αρχή είπε:
«Η ομάδα έβγαλε μία πολύ επίπονη προετοιμασία. Στην οποία ευτυχώς δεν είχαμε σοβαρά προβλήματα παρά μόνο όσα βγάζει μία προετοιμασία. Οι παίκτες είναι κουρασμένοι που είναι φυσιολογικό γιατί ο στόχος είναι να είναι έτοιμοι στο πρωτάθλημα. Ο Ασημακόπουλος δεν έχει κάτι σοβαρό, είναι ένας μυϊκός σπασμός. Και γενικά αν εξαιρέσουμε τους δύο παίκτες (Σαρικόπουλος, Χαντ), δεν έχουμε κάτι σημαντικό που να μας απασχολεί σχετικά με την συμμετοχή κάποιου παίκτη στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ» για να προσθέσει:
«Η ιατρική παρακολούθηση είναι καθημερινή και συνεχής, και ο κύριος Αγγέλου δίνει μεγάλο βάρος. Δουλεύει πάρα πολύ σε συνεργασία με το ιατρικό τιμ και αυτός είναι ο λόγος που δεν έχουμε αντιμετωπίσει σοβαρά προβλήματα μετά την προετοιμασία»
Για τον Ζήση Σαρικόπουλο είπε:
«Είχε υποβληθεί σε επέμβαση με το τέλος της περσινής χρονιάς. Έκανε αποκατάσταση όλο το καλοκαίρι και ιατρικά θεωρείται καλά. Ήδη συμμετέχει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Είναι θέμα του κόουτς να τον βάλει. Είναι στο τελευταίο στάδιο της αποκατάστασης. Ο παίκτης έκανε μεγάλη προσπάθεια και μυϊκά είναι σε καλό στάδιο. Δούλεψε με τον γυμναστή και στον τελευταίο έλεγχο όλα έδειξαν ότι είναι καλά. Από εκεί και πέρα όταν κρίνει ο προπονητής ότι είναι έτοιμος και αγωνιστικά, θα αγωνιστεί»
Για τον Χαντ:
«Έκανε μία επέμβαση που ήταν μεγαλύτερης βαρύτητας . Η αποθεραπεία θέλει περισσότερο χρόνο .Κάθε μέρα είναι και καλύτερα . Στο έλεγχο που κάναμε έχει σημάδια βελτίωσης . Αρχίσει να πατάει στο γήπεδο. Ακριβή πρόβλεψη θα μπορούμε να κάνουμε μέσα στον τρέχοντα μήνα. Και ο Χάντ είναι σε καλό δρόμο και έχει δείξει μεγάλη βελτίωση τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Πιστεύω μέχρι τα τέλη του μήνα θα μπορούμε να πούμε πότε θα επανέλθει. Για τέσσερις μήνες κάνει ειδικά προγράμματα  αποκατάστασης άρα χρειάζεται χρόνο για να επανέλθει»
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: