Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Μιχαήλ: «Άδικο το αποτέλεσμα»

Απογοητευμένος από την ήττα του ΠΑΣ Γιάννινα στο Αγρίνιο παρουσιάστηκε ο Αλέξης Μιχαήλ αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης απέναντι στον Παναιτωλικό.

Μιχαήλ: «Άδικο το αποτέλεσμα»
Άδικη χαρακτήρισε την ήττα από τον Παναιτωλικό ο Αλέξης Μιχαήλ. Ο αμυντικός του ΠΑΣ Γιάννινα, με δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, τόνισε πως το αποτέλεσμα κρίθηκε από τις χαμένες ευκαιρίες της ομάδας του.

Αναλυτικά: «Σήμερα το αποτέλεσμα δεν ήταν δίκαιο. Μπήκαμε δυνατά, ξέραμε ότι ο Παναιτωλικός ήθελε τους βαθμούς. Χάσαμε ευκαιρίες που δεν χάνονται, δεν απειληθήκαμε, είχαμε καλή κυκλοφορία αλλά δεχτήκαμε ένα γκολ απ' το πουθενά πράγμα που δεν το δικαιούμαστε. Φάγαμε ένα γκολ στην αρχή του δευτέρου ,μέρους και μετά τα πράγματα ήταν πολύ δύσκολα. Σήμερα δείξαμε ότι προσπαθήσαμε να βρούμε τα πατήματά μας και δουλεύουμε σκληρά για να πάρουμε κάποια εκτός έδρας αποτελέσματα».

Από τη μεριά του ο Ευριπίδης Γιάκος, δήλωσε: «Ξεκινήσαμε πολύ καλύτερα. Είχαμε την υπεροχή, χάσαμε ευκαιρίες και από ένα φάουλ βρεθήκαμε πίσω στο σκορ. Εάν σκοράραμε πρώτοι το ματς θα ήταν πολύ πιο απλό γιατί δεν θα υπήρχε γκρίνια. Ο Παναιτωλικός ανέβασε ρυθμούς και έτσι ήρθε η ήττα. Στην έδρα μας κερδίζουμε τα παιχνίιδ και θα βρούμε το ρυθμό μας για να πάρουμε βαθμούς όπως τη σεζόν που μας πέρασε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: