Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Γεμάτος χαρά, άδειος από... παίκτες!!

Ικανοποίηση επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ έπειτα από τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Με πολλές απουσίες λόγω των διεθνών πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Δευτέρας.

Γεμάτος χαρά, άδειος από... παίκτες
Απόλυτα ικανοποιημένοι από την επικράτηση της ομάδας στο ντέρμπι της Κυριακής απέναντι στον Παναθηναϊκό είναι οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ. Στον «δικέφαλο του Βορρά» είναι ιδιαίτερα ευχαριστημένοι τόσο από το νέο «τρίποντο» της ομάδας στη Σούπερ Λίγκα αλλά και από τη συνολική παρουσία των παικτών στο παιχνίδι με τους «πράσινους».

Όσον αφορά τα αγωνιστικά, αφού η ομάδα επέστρεψε στις προπονήσεις τη Δευτέρα, ο Χουμπ Στέφενς έχει αντιμετωπίσει τα προβλήματα απουσιών, ελλείψει παικτών λόγω των υποχρεώσεών τους με τις εθνικές ομάδες. Συγκεκριμένα, ο Ολλανδός τεχνικός για τις επόμενες μέρες δεν θα έχει στη διάθεσή του εννέα ποδοσφαιριστές καθώς Αθανασιάδης, Σαλπιγγίδης, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Νίνης, Τζιόλης (Εθνική Ανδρών), Κίτσιου (Εθνική Ελπίδων), Λάζαρ (Εθνική Ρουμανίας) και Στοχ (Εθνική Σλοβακίας) έχουν κληθεί στις αποστολές των αντιπροσωπευτικών τους συγκροτημάτων.

Στο πρόγραμμα της Δευτέρας, Λίνο και Χακόμπο ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Πάμπλο Γκαρσία συνέχισε το ατομικό. Οι υπόλοιποι παίκτες πέρασαν το πρωί από εργομετρικά τεστ ενώ το απογευματινό μενού περιελάμβανε ασκήσεις με μπάλα.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις προπονήσεις από την Τετάρτη καθώς ο Χουμπ Στέφενς έδωσε ρεπό στους παίκτες του την Τρίτη.Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: