Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

Βενγκέρ: «Ήμασταν καταπληκτικοί»

Εμφανής ήταν η ικανοποίηση του Αρσέν Βενγκέρ από την εικόνα της Άρσεναλ, αλλά και του Μεσούτ Εζίλ, στην αναμέτρηση απέναντι στη Νάπολι.

Βενγκέρ: «Ήμασταν καταπληκτικοί»
Απόλυτα ικανοποιημένος από την απόδοση των ποδοσφαιριστών του αλλά και τη νίκη απέναντι στη Νάπολι, εμφανίστηκε ο προπονητής της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου.

Ο τεχνικός των «κανονιέρηδων» αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τον Μεσούτ Εζίλ, τονίζοντας πως θα αποτελούσε όνειρο για κάθε θεατή να τον βλέπει στο γήπεδο.

«Πιστεύω ότι ήμασταν καταπληκτικοί, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Παίξαμε καλά, δείξαμε καλά στοιχεία στην τακτική και τελειώσαμε τις φάσεις που δημιουργήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πιο προσεκτικά αλλά γενικότερα ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδια για εμάς», ήταν το σχόλιο του Βενγκέρ, που εν συνεχεία αναφερόμενος στο Μεσούτ Εζίλ τόνισε: «Το πρώτο 45λεπτο του Εζίλ ήταν απίστευτο. Φανταστικό. Τόσο σε ατομικό, όσο και σε ομαδικό επίπεδο. Ήταν αυτό που ονειρεύεσαι να δεις από έναν παίκτη όταν βρίσκεσαι ως θεατής στην κερκίδα».

Όσον αφορά τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς: «Δεν θα μπορούσαμε να είχαμε κάνει καλύτερο ξεκίνημα. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι καθοριστικά». Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: