Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Η «χρυσή γενιά» του 1992!

Γκιγκς, Μπέκαμ, Μπατ, Σκόουλς, Γκάρι και Φιλ Νέβιλ ετοιμάζονται να μοιραστούν μαζί μας τις μέρες που πέρασαν από τις ακαδημίες της Μαν. Γιουνάιτεντ μέχρι και την κατάκτηση του Champions League το 1999

Η «χρυσή γενιά» του 1992
Τις στιγμές που πέρασε από τις ακαδημίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι την κατάκτηση του Champions League το 1999, όταν επικράτησαν της Μπάγερν Μονάχου με τον απίστευτο τρόπο, ετοιμάζεται να μοιραστεί μαζί μας η «χρυσή γενιά» του 1992.

Ο Φιλ Νέβιλ, ο Νίκι Μπατ και ο Ράιαν Γκιγκς μάς αποκαλύπτουν, μέσω μίας ταινίας που θα κυκλοφορήσει στην Αγγλία την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου, μερικά γεγονότα που έγιναν την περίοδο (1999) που έκαναν το τρεμπλ με τους «κόκκινους διαβόλους».

«Είχα περίπου 10 μέρες άσθμα και θυμάμαι τις γιορτές με την οικογένεια μου και τους συμπαίκτες μου. Σκεφτόμουν πως έφτασαν σε τρεις τελικούς, κάτι που δεν έχει προηγούμενο και τελικά τα καταφέραμε», τόνισε αρχικά ο Φιλ Νέβιλ για να συμπληρώσει ο Νίκι Μπατ στη συνέχεια:

«Υπάρχουν πολύ τρόποι, άλλα ο σωστός τρόπος να κερδίσεις τρόπαια είναι να νικάς ένα-ένα τα ματς. Αυτό κάναμε εμείς και το 1999».

Τέλος, από τη πλευρά του ο Ράιαν Γκιγκς αναφέρθηκε για τη μεγάλη ανατροπή που έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στον τελικό του Champions League της Βαρκελώνης, όταν και επικράτησε στις καθυστερήσεις της Μπάγερν Μονάχου με σκορ 2-1.

«Μια σπουδαία νύχτα με τα καλύτερα συναισθήματα που έχω νιώσει, καθώς μέσα σε δυο λεπτά καταφέραμε να κερδίσουμε το Champions League.

Ακολουθεί το promo video της «χρυσής γενιάς» του 1992


Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: