Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι»

Συγκέντρωση και αφοσίωση θέλει από τους παίκτες του ΠΑΟΚ ο Σούλης Μαρκόπουλος στο επικείμενο ματς με τον ΚΑΟΔ, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

«Συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι»
Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο (30/11, 19:00) τον ΚΑΟΔ για την 8η αγωνιστική της Α1 μπάσκετ των ανδρών και ο προπονητής του «Δικεφάλου του Βορρά» Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στα δυνατά σημεία του αντιπάλου τονίζοντας ότι οι παίκτες του θα πρέπει να δείξουν αφοσίωση και συγκέντρωση στο παρκέ για να πάρουν τη νίκη.

«Συνεχίζουμε την πορεία μας στο πρωτάθλημα με ένα ακόμη δύσκολο παιχνίδι, απέναντι στον ΚΑΟΔ που είναι πολύ αξιόλογη ομάδα. Με την παρουσία του Μπράουν ενισχύθηκε ιδιαίτερα στην περιφέρεια, ενώ και στην front line είναι δυνατός από την αρχή της σεζόν. Γενικά έχει καλή παρουσία σε όλα τα παιχνίδια και σε αυτά που νίκησε, αλλά και στα περισσότερα από αυτά που ηττήθηκε. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και αφοσιωμένοι στο παιχνίδι και σε αυτά που πρέπει να κάνουμε, για να μπορέσουμε να φτάσουμε στον τελικό μας στόχο τη νίκη», ανέφερε ο έμπειρος κόουτς.

Από την πλευρά των παικτών, ο Γιώργος Δέδας, σχολίασε: «Όλα τα παιχνίδια για μας είναι σημαντικά και δύσκολα και έτσι ακριβώς τα αντιμετωπίζουμε. Αυτό ισχύει και για τον αγώνα με τον ΚΑΟΔ, που προέρχεται από μία εντός έδρας ήττα, αλλά πάντα και όχι μόνο φέτος, μετά από άσχημα αποτελέσματα αντιδρά και αυτό πρέπει να το προσέξουμε. Ξέρουμε ότι αντιμετωπίζουμε μία καλή ομάδα, με παίκτες καλούς και ικανούς να δημιουργήσουν προβλήματα, εάν εμείς από την πλευρά μας θα πρέπει να κάνουμε αυτά που πρέπει. Θέλουμε τη νίκη για να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας διατηρώντας το αήττητο στην έδρα μας στο πρωτάθλημα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να την πάρουμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια: