Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Σημαντική νίκη, ξεχώρισε ο Αθανασιάδης»

ασ
O Βραζιλιάνος παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νέτο Γκουερίνο, μίλησε στον Arena FM 89,4 και σχολίασε την νίκη του ΠΑΟΚ στο Καζακστάν κόντρα στην Σαχτιόρ Καρακαντί.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ήταν ένα πολύ καλό παιχνίδι για τον ΠΑΟΚ καθώς σε έναν αγωνιστικό χώρο καινούργιο για τα δικά του δεδομένα κατάφερε να πάρει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα το οποίο του δίνει και την πρόκριση στην επόμενη φάση του Γιουρόπα Λιγκ. Αν και με πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα σε σχέση με το τελευταίο παιχνίδι του πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε και πήρα μια σημαντική νίκη».
Για το ποιους ποδοσφαιριστές ξεχώρισε : «Μάρεσε τόσο ο Τζιόλης όσο και ο Λάζαρ, οι οποίοι ήταν πολύ σταθεροί. Από εκεί και πέρα ξεχώρισε ο Αθανασιάδης, ήταν ένα από τα καλύτερα του φετινά παιχνίδια. Κρατούσε συνέχεια τους αμυντικούς , βγήκε εκτός περιοχής και έκανε συνολικά πολύ καλή δουλεία. Ο ΠΑΟΚ επέβαλε τον δικό του ρυθμό παρά τις πολλές αλλαγές που είχε στο βασικό σχήμα. Η νίκη τα λέει όλα».
Για την αδυναμία στο κέντρο της άμυνας: «Το 80% των φάσεων προερχόταν από την πλευρά του Λίνο, θεωρώ ότι έπρεπε ο προπονητής να τον προφυλάξει. Είναι 36 χρονών και έχει τεράστια παρουσία φέτος και το ξέρουν οι αντίπαλοι προπονητές. Δεν γυρνάει και ο Στοχ να βοηθάει εκεί και υπάρχει πρόβλημα».
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: