Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Αταμάν: «Θα τιμωρήσουμε τον Μενσά-Μπονσού»

Την τιμωρία του Ποπς Μενσά-Μπονσού προανήγγειλε ο προπονητής της Γαλατάσαραϊ, Εργκίν Αταμάν, ζητώντας από τον Ολυμπιακό να τιμωρήσει τον Μίρζα Μπέγκιτς.

Αταμάν: «Θα τιμωρήσουμε τον Μενσά-Μπονσού»
Ο Εργκίν Αταμάν απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του Ποπς Μενσά-Μπονσού και προανήγγειλε την τιμωρία του, ενώ τόνισε πως περιμένει κάτι αντίστοιχο από τον Ολυμπιακό για τον Μπέγκιτς.

«Λυπάμαι για αυτό που έγινε στα τελευταία λεπτά. Θα τιμωρήσουμε αυστηρά τον παίκτη μας, Μενσά Μπονσού, αλλά και πιστεύω πως ο Ολυμπιακός θα κάνει τη δική του δουλειά με τον Μπέγκιτς. Η ατμόσφαιρα στο γήπεδο ήταν άριστη μέχρι τότε σε ένα παιχνίδι μεταξύ ελληνικής και τουρκικής ομάδας, αλλά δύο ξένοι χάλασαν το κλίμα. Από την πλευρά μας απολογούμαι. Ο Ολυμπιακός είναι φίλο σωματείο και δεν θα υπάρξει πρόβλημα στις σχέσεις μας», τόνισε.

«Δεν ξέρω αν θα τιμωρηθούν οι παίκτες με αποκλεισμό ή πρόστιμο. Θα δούμε. Δεν είναι καλό να πληρώσουν οι ομάδες γι’ αυτό», πρόσθεσε ο Τούρκος προπονητής.

Για τον αγώνα, είπε: «Δεν είναι εύκολο να μιλήσω για την εμφάνιση της ομάδας μου, ειδικά επιθετικά. Στο πρώτο ημίχρονο περιορίσαμε τον Ολυμπιακό επιθετικά, αλλά εμείς με τη σειρά μας ήμασταν άθλιοι στα ποσοστά ευστοχίας και υπό αυτές τις συνθήκες ήταν αδύνατο για μας να μείνουμε μέσα στο ματς».

Δεν υπάρχουν σχόλια: