Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2013

Μιλίνκοβιτς: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω»

Την άποψη ότι ξέρει τι πρέπει να κάνει για να βελτιώσει την εικόνα του Άρη, όταν λυθούν τα διοικητικά προβλήματα της ομάδας εξέφρασε ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς.

Μιλίνκοβιτς: «Ξέρω τι πρέπει να κάνω»
Τις εξελίξεις στα διοικητικά του Άρη παρακολυθεί ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, ο οποίος τόνισε πως όταν λυθούν τα προβλήματα ξέρει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει στον αγωνιστικό τομέα, ώστε να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας.

Ο τεχνικός των «κίτρινων» τόνισε ακόμη πως στην αναμέτρηση της 13ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Πανθρακικό θα έχουν δύσκολο έργο, λόγω της εικόνας που παρουσιάζει η ομάδα της Κομοτηνής στα τελευταία παιχνίδια.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

Τι κρατήσατε από την εμφάνιση της Τούμπας, στοιχεία τα οποία θα «πατήσετε» ενόψει της συνέχειας;
«Σίγουρα το πάθος και τη θέληση για παιχνίδι. Τα παιδιά θέλανε πάρα πολύ να μη χάσουν και αν ήταν δυνατόν να έπαιρναν εκείνο το ματς. Αυτά είναι τα στοιχεία που θέλω να δω και στα επόμενα παιχνίδια».

Οι καλές εμφανίσεις όμως δεν αρκούν, πλέον, χρειάζονται αποτελέσματα:
«Σίγουρα το παιχνίδι της Κυριακής έχει μεγάλη σημασία για τον Άρη. Είμαστε όλοι σαφής πάνω σ΄ αυτό το θέμα. Βέβαια, όλα τα παιχνίδια που δώσαμε μέχρι τώρα ήταν «τελικοί» και για αυτό προσπαθούμε να δίνουμε τον καλύτερό εαυτό μας».

Η γνώμη σας για τον Πανθρακικό, σε συνάρτηση και με το ότι την περασμένη εβδομάδα κόντραρε τον Ολυμπιακό;
«Μας περιμένει δύσκολη δουλειά. Είναι καλή ομάδα. Τους είδα με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σχεδόν σε όλα τα ματς. Όπως δείχνουν τα πράγματα, λοιπόν, θα έχουμε δύσκολη δουλειά».

Ο Ουντότζι θα βρίσκεται στη διάθεσή σας;
« Πιστεύω πως μέχρι την Κυριακή θα είναι καλά».

Υπάρχει η ελπίδα, η φημολογία, πως πολύ σύντομα ο Αρης θα αλλάξει διοικητική σελίδα. Πως τ΄ ακούτε και τι σκέφτεστε;
«Παρακολουθούμε αυτά που συμβαίνουν, διότι είναι σημαντικό κομμάτι, αν όχι το σημαντικότερο για τον Άρη και αν εξελιχθεί η υπόθεση όπως πρέπει, βλέπω πολύ καθαρά τι πρέπει να κάνω, σε αγωνιστικό επίπεδο, ώστε να γίνει ομάδα. Αν πάνε όλα κατ΄ ευχήν ο Άρης θα αποκτήσει μια πολύ καλύτερη εικόνα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: