Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Καββαδάς: «Θα δουλέψω σκληρά»

Λίγες ώρες μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Καββαδάς μίλησε αποκλειστικά στο www.sport-fm.gr για την μεταγραφή του και τους στόχους του στους «ερυθρόλευκους».

Καββαδάς: «Θα δουλέψω σκληρά»
Αν κάποιος είχε την διάθεση να… αντικρύσει έναν-έναν τους παρευρισκόμενους στο χθεσινό (28/11) παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Γαλατάσαραϊ, πολύ δύσκολα θα έβρισκε κάποιον πιο χαρούμενο από τον Βασίλη Καββαδά. Ο διεθνής πρώην πλέον σέντερ του Πανιωνίου, λίγα… λεπτά μετά την ανακοίνωση της μεταγραφής του από την ΚΑΕ, παρακολούθησε την αναμέτρηση της νέας του ομάδας από τον πάγκο με την φόρμα των πρωταθλητών Ευρώπης και το χαμόγελο του έφτανε ως τα… αυτιά.

Ο 22χρονος παίκτης που για τα επόμενα πέντε χρόνια θα είναι μέλος του Ολυμπιακού, μίλησε στο www.sport-fm.gr για τις πρώτες του εντυπώσεις, τα συναισθήματά του και τους στόχους του, ενώ υποσχέθηκε σκληρή δουλειά από… σήμερα κιόλας για να βελτιωθεί και να μπορέσει να προσφέρει. Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Γιώργο Μπαρτζώκα που τον επέλεξε και χαρακτήρισε όνειρο ζωής να φορέσει την «ερυθρόλευκη» φανέλα.

Συνέντευξη στον Νίκο Ζέρβα

-Και ξαφνικά, μέλος των πρωταθλητών Ευρώπης…

«Είναι υπέροχο συναίσθημα και μεγάλη τιμή για μένα. Πραγματικά δεν ξέρω τι να πω. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στον Ολυμπιακό. Ευχαριστώ την διοίκηση και τον προπονητή που με εμπιστεύτηκαν. Ήταν ένα όνειρο ζωής που έγινε πραγματικότητα και μάλιστα εντελώς ξαφνικά»

-Τι σημαίνει για σένα αυτή η μεταγραφή και ποιοι είναι οι αρχικοί σου στόχοι;

«Από αύριο (σ.σ. σήμερα) για μένα ανοίγει μία νέα σελίδα στην ζωή και στην καριέρα μου. Στο μυαλό μου είναι μόνο το πώς θα δουλέψω σκληρά για να βελτιωθώ. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό. Ο ανταγωνισμός σε αυτό το επίπεδο είναι πολύ υψηλό, αλλά νιώθω πως με την κατάλληλη προετοιμασία και προπόνηση θα αντεπεξέλθω».

-Το γεγονός ότι στον Ολυμπιακό είναι προπονητής ο Γιώργος Μπαρτζώκας έπαιξε ρόλο στην απόφασή σου;

«Ασφαλώς. Ξέρω καλά ότι αυτός είναι που έκανε προσπάθεια για να έρθω στην ομάδα και τον ευχαριστώ. Έχουμε συνεργαστεί, με ξέρει και τον ξέρω, οπότε θα είναι πολύ πιο εύκολο για μένα να προσπαθήσω να ανταποκριθώ σε ο,τι μου ζητήσει».

-Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο το όνομά σου συζητιόταν για αρκετές μεγάλες ομάδες. Πιστεύεις ότι το ότι δεν είχε έρθει η μεταγραφή σε επηρέασε;

«Πιστεύω πως κάποια στιγμή έπρεπε να αλλάξω επίπεδο. Το άξιζα και το ήθελα πολύ. Από εκεί και έπειτα δεν χρειάζεται να μιλάμε για το τι έγινε, αλλά για το τι θα γίνει. Τώρα αρχίζει κάτι καινούργιο και είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτό».

-Ο ανταγωνισμός με σέντερ όπως οι Ντάνστον, Μπέγκιτς και Σίμονς, αλλά και με “δημιουργούς” όπως οι Σπανούλης, Λο, πιστεύεις ότι θα σε βοηθήσει;

«Φυσικά και θα με βοηθήσει η προπόνηση και η δουλειά με όλη την ομάδα να γίνω καλύτερος και να εξελιχθώ. Μακάρι να μπορέσω και εγώ να φανώ αντάξιος και να βοηθήσω στην προπόνηση κοντράροντάς τους, αλλά και να φανώ συνεπής στη συνεργασία μου με τόσο μεγάλης αξίας παίκτες».

-Πως είδες το παιχνίδι με την Γαλατάσαραϊ;

«Χάρηκα που η ομάδα κέρδισε και ήμουν για πρώτη φορά στον πάγκο. Τα επεισόδια στο τέλος χάλασαν κάπως την εικόνα και καλό θα είναι να τα αποφεύγουμε στα γήπεδα. Από εκεί και πέρα ο Ολυμπιακός έχει κάνει ένα σπουδαίο ρεκόρ. Συνεχίζουμε για ακόμα καλύτερα παιχνίδια».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: