Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Άλλη μια φορά έχω δει τέτοιο επεισόδιο»

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου δεν είναι συνηθισμένος να βλέπει το παρκέ να μετατρέπεται σε… ρινγκ και δεν το άφησε ασχολίαστο μετά την επικράτηση του Ολυμπιακού επί της Γαλατασαράι.

«Άλλη μια φορά έχω δει τέτοιο επεισόδιο»
Το επεισόδιο ανάμεσα σε Μπέγκιτς και Μενσά-Μπονσού και η μετατροπή του παρκέ του ΣΕΦ σε ρινγκ για λίγα δευτερόλεπτα δεν έμειναν ασχολίαστα από τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Όπως ανέφερε ο 19χρονος παίκτης του Ολυμπιακού μετά τη νίκη της ομάδα τους επί της Γαλατά, είναι η δεύτερη φορά που έρχεται αντιμέτωπος με τέτοιο σκηνικό το οποίο και προσπάθησε να αποφύγει όπως εξήγησε λόγω του τραυματισμού (κάταγμα) που έχει στη μύτη (αγωνίζεται με μάσκα).

«Άλλη μια φορά έχω δει ένα τέτοιο επεισόδιο. Είναι σίγουρα άσχημο να συμβαίνουν τέτοια πράγματα. Προσπάθησα να κάτσω μακριά γιατί αν χτυπούσα πάλι στη μύτη θα έμενα εκτός για ένα χρόνο», είπε αρχικά ο νεαρός φόργουορντ και συνέχισε:

«Θα σταθούμε στο αγωνιστικό κομμάτι. Ήταν μία πολύ καλή εμφάνιση από την ομάδα μας. Παίξαμε πολύ καλή άμυνα, ελέγξαμε το ρυθμό και τα ριμπάουντ και συνεχίσαμε τις νίκες. Ελπίζουμε σε ανάλογη συνέχεια.

Χαίρομαι που πέτυχα τους πρώτους μου πόντους. Είχα δύο σουτ, έχασα το ένα, ευστόχησα στο δεύτερο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: