Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Διπλό, μισή πρόκριση για τη Ζούλτε!!

Ένα γκολ του Μαλάντα στο τέλος, χάρισε τη νίκη στη Ζούλτε Βάρεγκεμ, με την βελγική ομάδα να θέλει ισοπαλία στο εντός έδρας ματς με τη Ρούμπιν για να περάσει την τελευταία αγωνιστική.

Διπλό, μισή πρόκριση για τη Ζούλτε
Η Γουίγκαν προηγήθηκε πολύ νωρίς και έβαλε τις βάσεις για να καθαρίσει την πρόκριση. Όμως με πρωταγωνιστή για ένα ακόμα παιχνίδι τον Θόργκαν Αζάρ, οι Βέλγοι επέστρεψαν στο ματς, για να έρθει το τέρμα του 19χρονου δανεικού αμυντικού από την Βόλφσμπουργκ στο φινάλε και να δώσει τη νίκη. Με δεδομένο πως με τη Γουίγκαν, έχει φέρει ισοπαλία και νίκη, θέλει έναν πόντο στο εντός έδρας ματς με την Ρούμπιν για να προκριθεί ακόμα και αν κερδίσουν οι Άγγλοι στη Σλοβενία, ή μπορεί και να περάσει ακόμα και με ήττα, αν το άλλο ματς (Μάριμπορ – Γουίγκαν) έρθει ισόπαλο.

Η Γουίγκαν άνοιξε νωρίς το σκορ, όταν ένα σουτ του Ζόρντι Γκόμεζ έγινε ουσιαστικά ασίστ για τον Μπάρνετ και ο αμυντικός των «λάτικς» έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για ν’ ανοίξει το δρόμο για τη νίκη πρόκριση της αγγλικής ομάδας. Μετά το σοκ του γρήγορου τέρματος, η Ζούλτε Βάρεγκεμ άρχισε να ισορροπεί σταδιακά και έφτασε στην ισοφάριση με τον Θόργκαν Αζάρ, που ήδη είχε ταλαιπωρήσει αφάνταστα την άμυνα της Γουίγκαν σε ένα γκολ που ο πορτιέρο των γηπεδούχων, ωστόσο, φέρει ευθύνη.

Το δεύτερο μέρος ήταν νευρικό με τον Πάουελ να βρίσκει σε ετοιμότητα τον Μποσού, στα μέσα του δεύτερου μέρους. Τελικά οι Βέλγοι στο 88ο λεπτό κατόρθωσαν να πάρουν την πολυπόθητη νίκη και να έρθουν στην 2η θέση του ομίλου, με τον Τζούνιορ Μαλάντα να νικάει με αριστερό σουτ, τον Λι Νίκολς.

Τα αποτελέσματα και οι σκόρερς της 5ης ημέρας στον 4ο όμιλο:

Ρούμπιν Καζάν – Μάριμπορ 1-1
(43’ Νάτσο – 86’ Μεζγκά)

Γουίγκαν – Ζούλτε Βάρεγκεμ 1-2
(7’ Μπάρνετ – 39’ Θ. Αζάρ, 88’Μαλάντα)

Η βαθμολογία

1. Ρούμπιν Καζάν 11 12-4
2. Ζούλτε Βάρεγκεμ 7 4-8
3. Γουίγκαν 5 5-5
4. Μάριμπορ 4 7-11

Η τελευταία αγωνιστική του 4ου ομίλου:

Μάριμπορ – Γουίγκαν
Ζούλτε Βάρεγκεμ – Ρούμπιν Καζάν
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: