Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Βλέπει… μακριά!!

Την πρόκριση στους «32» του Europa League εξασφάλισε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος πλέον θέλει την πρωτιά στον 12ο όμιλο κόντρα στην Άλκμααρ και έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει μακριά στη διοργάνωση.

Βλέπει… μακριά
Το καθήκον του έκανε χθες το απόγευμα ο ΠΑΟΚ στη μακρινή Αστάνα, όπου επικράτησε με σκορ 2-0 της Σαχτιόρ Καραγκαντί και εξασφάλισε την παρουσία του στους «32» του Europa League.

Οι Θεσσαλονικείς βρίσκονται στην πρώτη θέση του 12ου ομίλου της διοργάνωσης, όμως σε δύο εβδομάδες έχουν τη δυνατότητα τερματίσουν ως πρώτοι κόντρα στην Άλκμααρ.

Μετά την πρόκριση του «Δικεφάλου του Βορρά» στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, οι παίκτες και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας μπορούν να κάνουν όνειρα για διάκριση στη δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA.

Άλλωστε, αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν τα τόσο μεγάλα ονόματα και δίνεται η δυνατότητα στους «ασπρόμαυρους» να κάνουν το βήμα παραπάνω φέτος, δίνοντας περισσότερους βαθμούς στην Ελλάδα.

Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς έχει κάθε δικαίωμα να κοιτάζει πέρα απ’ τους «32», αφού έχει έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες, οι οποίοι σε συνδυασμό με τους παίκτες που θα αποκτηθούν τον Γενάρη (στόπερ, αμυντικός μέσος και ένας φορ) μπορούν να ενισχύσουν περαιτέρω το υπάρχον ρόστερ.

Από την πλευρά του, ο Ιβάν Σαββίδης εμφανίστηκε ικανοποιημένος τη νίκη του ΠΑΟΚ στην έδρα της Σαχτιόρ, λέγοντας στην ιστοσελίδα «vesti.kz»: «Μου άρεσε στ' αλήθεια η Σαχτιόρ. Είναι μία ενδιαφέρουσα ομάδα και αυτό φάνηκε και στο παιχνίδι που έγινε στη Θεσσαλονίκη. Στα τελευταία 15 λεπτά του παιχνιδιού και στα τέσσερα των καθυστερήσεων του αγώνα με κράτησε σε εγρήγορση.

Δεν ήμασταν εδώ αδιάφοροι, χωρίς κάποιο ιδιαίτερο κίνητρο. Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη που πήραμε στην Αστάνα. Ένα δυναμικό παιχνίδι. Είμαι πολύ ικανοποιημένος! Η Σαχτιόρ έδειχνε καλή στο γήπεδο, στα τελευταία 15 λεπτά φοβήθηκα πώς θα δεχόμασταν γκολ. Αλλά ευτυχώς κάτι τέτοιο δε συνέβη. Χρειαζόμασταν πολύ αυτή τη νίκη
».

Από εκεί και πέρα, ο ΠΑΟΚ στρέφει την προσοχή του στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα και την Δευτέρα (19:30) θα προσπαθήσει να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του. Προβλήματα τραυματισμών δεν υπάρχουν για τον Ολλανδό τεχνικό, ο οποίος θα ετοιμάσει τα πλάνα του για τον αγώνα με τον «Άγιαξ της Ηπείρου».Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: