Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

«Ο Σαββίδης λειτουργεί λάθος»

Αντίθετος με τον τρόπο που διοικείται ο ΠΑΟΚ δήλωσε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ο Λουκάς Καραδήμος. «Την είχε ανάγκη και την άξιζε», τόνισε για την πρόκριση της ομάδας στους «32» του Europa League.

«Ο Σαββίδης λειτουργεί λάθος»
Ο ΠΑΟΚ επικράτησε με 2-0 της Σαχτέρ Καραγκαντί στην Αστάνα, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στους «32» του Europa League, μία αγωνιστική πριν το τέλος της φάσης των ομίλων και ο πρώην παίκτης της ομάδας αναφέρθηκε σε αυτό.

«Πέτυχε τον σκοπό του, κάνοντας μια επαγγελματική νίκη. Ο στόχος επετεύχθη με μια μεστή εμφάνιση. Ήταν καλά διαβασμένος για το παιχνίδι. Την είχε ανάγκη την πρόκριση και την άξιζε με βάση την εικόνα του στα παιχνίδια που έκανε στον όμιλο», επεσήμανε για το χθεσινό(28/11) ματς στο Καζακστάν.

Κληθείς να συγκρίνει τις συνθήκες που επικρατούν πλέον στην ομάδα της Θεσσαλονίκης σε σχέση με την περίοδο που αγωνιζόταν σε αυτήν, κατακτώντας και το Κύπελλο Ελλάδος, τόνισε:

«Οι συνθήκες είναι καλύτερες με τότε. Κάτι όμως πρέπει να γίνει. Έχει πέσει μεγάλη βάση σε αυτό, στο τι θα γίνει δηλαδή στον σύλλογο. Όλοι ασχολούνται με το τι θα πει ο Σαββίδης. Υπάρχει φόβος. Θέλει προσοχή και υπομονή για χτίσεις μια ομάδα και είναι λάθος του Σαββίδη το πώς λειτουργεί».

Ερωτηθείς αν είναι λάθος να βάζει ψηλά τον… πήχη ο «Δικέφαλος του Βορρά», στοχεύοντας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος, ανέφερε:

«Είναι αναγκασμένος να έχει ψηλά τον πήχη ο ΠΑΟΚ λόγω της ιστορίας του. Πρέπει να τον έχει ψηλά. Θεωρώ ότι όλοι επικεντρώνονται σε αυτό και νομίζω ότι δεν είναι σωστό. Καιρός είναι να αλλάζει, διότι είναι διαφορετικός σύλλογος ο ΠΑΟΚ πλέον. Δεν λειτουργεί όπως παλιότερα, καθώς είναι αλλιώς η κατάσταση».

Ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ είναι πλέον τεχνικός διευθυντής της Καλλιθέας και αναφέρθηκε στις δυσκολίες, που υπήρξαν στον σύλλογο το περασμένο καλοκαίρι και τις συνθήκες που επικρατούν τώρα.

«Η Καλλιθέα ξεκίνησε με τρομερά προβλήματα την προετοιμασία της, διότι περάσαμε το ΣΟΚ με τον θάνατο του κύριου Σαλευρή. Ήταν πολύ δύσκολα. Δεν μπορείς όταν χάνεις τον ιδιοκτήτη της ομάδας να προσχωρήσεις στο χτίσιμο της ομάδας τόσο εύκολα. ‘Ήρθε ωστόσο ένας άνθρωπος και μπήκαν τα πράγματα στη θέση τους», δήλωσε και πρόσθεσε:

«Έχουμε θέμα και με το γηπεδικό. Ίσως να μην μπορούμε να χρησιμοποιούμε από κάποια στιγμή και μετά. Μπορεί να έχουμε ένα πρόβλημα, πρέπει να δούμε τι θα κάνει και ο Δήμος.‘ Είχαμε θέμα με το προπονητικό, αλλά το λύσαμε».

Η Καλλιθέα η οποία θα προπονείται στην Παιανία μέχρι το τέλος της σεζόν, έχει κάνει μέχρι στιγμής την… υπέρβαση, παρά τις δυσκολίες και βρίσκεται στη δεύτερη θέση του πρώτου ομίλου της Football League.

«Ήταν θέμα χρόνου να βρεθεί η ομάδα και χρειαζόντουσαν οι νίκες. Είναι δύσκολο το πρωτάθλημα, διότι δεν υπάρχουν μεγάλες διαφορές μεταξύ των ομάδων. Πρέπει πρώτα απ’ όλα να έχεις καλή άμυνα για να μην χάνεις. Αλλιώς δεν μπορείς να προχωρήσεις. Ο Καραλής και άλλοι παίκτες δεν έκαναν προετοιμασία και βρήκαν το ρυθμό τους τώρα. Στην αρχή σκεφτόμασταν πως θα κρατήσουμε την ομάδα, αλλά τώρα οι στόχοι είναι άλλοι. Όμως, η Καλλιθέα πάντα πρωταγωνιστεί στην κατηγορία», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: