Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2013

Ξύπνησε…!!

«Ντου στα Αποδυτήρια» για το διπλό πρόκρισης του ΠΑΟΚ. Πώς έγινε και τι σημαίνει αυτό για την συνέχεια. Εγώ αυτό που είδα στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ σήμερα για το γιουρόπα είναι ότι η ομάδα ξύπνησε. Θες από τα καψόνια του Σαββίδη; Θες από τον σκληρό Στέφενς που άφησε έξω φίρμες στο ντέρμπι με τον Άρη; Θες από τις αποδοκιμασίες του κόσμου την περασμένη Κυριακή;
Ταρακουνήθηκε
Σημασία έχει ότι η ομάδα ταρακουνήθηκε και είδαμε έναν ΠΑΟΚ σε καλή μέρα μετά από αρκετό καιρό. Θύμιζε, δηλαδή, την ομάδα που βλέπαμε στην αρχή της σεζόν. Και, μάλιστα, μην ξεχνάμε ότι είχε ξανά μια πολύ σημαντική απουσία, αυτή του Βίτορ που είναι η κολώνα στην άμυνα. Αν και ο Τζαβέλλας δεν τα πήγε άσχημα σε ένα δύσκολο εκτός έδρας ματς σαν το σημερινό.
Πιο προσεκτικός
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, κέρδισε δίκαια. Αν, μάλιστα, ήταν λίγο πιο προσεκτικός στην τελική προσπάθεια δεν θα έμενε μόνο στα δυο γκολ.
Μια χαρά
Ο Κίτσιου έκανε μεγάλο παιχνίδι, όπως και ο Λούκας, ενώ και τα χαφ ήταν μια χαρά με τον Τζιόλη και τον Λάζαρ να κρατάνε τον ρυθμό εκεί που τον ήθελε ο δικέφαλος.
Στραβοπάτημα
Ο ΠΑΟΚ, λοιπόν, έκανε τυπική διαδικασία το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής στο γιουρόπα και μπορεί να επικεντρωθεί πια μέχρι τις γιορτές στα παιχνίδια του πρωταθλήματος έτσι ώστε να μην έχει άλλες απώλειες και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του Ολυμπιακού.
Ξαναπαίρνει μπροστά η μηχανή
Με λίγα λόγια, η μηχανή του δικεφάλου δείχνει να ξαναπαίρνει μπροστά μετά το βραχυκύκλωμα στο ματς με τον Ολυμπιακό, αλλά και την αγχωτική νίκη κόντρα στον Άρη.
Πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: