Δευτέρα 18 Νοεμβρίου 2013

“Όλα θα κριθούν στα πρώτα 30 λεπτά”

mhtroglou-570
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο Ρουμάνος δημοσιογράφος, Μίχαν Κάλιν, για τις εξελίξεις στο στρατόπεδο της Ρουμανίας αλλά και για το τι περιμένει από την Εθνική Ελλάδας στο επερχόμενο παιχνίδι των δύο ομάδων.
Αναλυτικά είπε:
Για το κλίμα στη Ρουμανία:
“Υπάρχει πολύ ένταση στην ατμόσφαιρα καθώς το σκορ είναι δύσκολο και η ομάδα πρέπει να φτάσει σε πολύ υψηλή απόδοση για να το ανατρέψει το σκορ”.
Για το τι περιμένουν οι οπαδοί από την Εθνική ομάδα τους:
“Υπάρχει σολντ άουτ, δεν υπάρχει κανένα εισιτήριο και όλοι περιμένουν να πιέσει πολύ η Ρουμανία με πολύ επιθετική τακτική για να πετύχει ένα γρήγορο γκολ“.
Για τις αλλαγές στην ομάδα της Ρουμανίας:
“Θα υπάρχουν πολλές αλλαγές στη ομάδα. Στα αμυντικά χαφ δε θα είναι ούτε ο Λάζαρ ούτε ο Μπουρτσεάνο αλλά ο Χομπάν και ο Μαξιν. Ο Πιτούρκα σχολιάστηκε έντονα που δε χρησιμοποίησε τον Μαξίμ στο πρώτο παιχνίδι. Επιπλέον, στην επίθεση θα χρησιμοποιηθεί ο Γκρολάβ η ο Νικολάε δυο επιθετικοί που είναι πολύ μαχητικοί.”
Για το πως θα παίξει η Ρουμανία:
“Ο ταχτικός στόχος της ομάδας θα είναι να μπει πολύ δυνατά και να πετύχει ένα γρήγορο γκολ. Σε συνδυασμό με την πολύ καυτή εξέδρα θα θελήσει να πάρει την απαραίτητη ώθηση και να γυρίσει το παιχνίδι”.
Για τον τρόπο με τον οποίο περιμένουν στη Ρουμανία πως θα παίξει η Ελλάδα:
“Πιστεύουμε πως η Ελλάδα θα παίξει με αντεπιθέσεις. Η Ελλάδα θα περιμένει στην άμυνα και θα χτυπάει στις αντεπιθέσεις. Ο πιο επικίνδυνος είναι ο Μήτρογλου ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα και σκοράρει σε κάθε παιχνίδι. Επίσης εξαιρετικά επικίνδυνοι είναι οι Σαλπιγγίδης, Καραγκούνης και Τοροσίδης”.
Για το που θα κριθεί το παιχνίδι:
“Δε μπορώ να μιλήσω για πιθανότητες. Όλα θα κριθούν στα πρώτα 20 με 30 λεπτά. Από τη πλευρά της Ελλάδας θα φανεί το πόσο θα αντέξει στις πιέσεις των Ρουμάνων ενώ από την πλευρά της Ρουμανίας θα φανεί το πόσο έχει την ικανότητα να χτυπήσει το παιχνίδι”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: